Back to top
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2013 στις 12:37μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης, πήρε αποφάσεις για ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του Δήμου Τρίπολης, αποφάσεις που θα εγκριθούν τελικά από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η λήψη κανονιστικής απόφασης για την τοποθέτηση πινακίδων, αφορά και την Βλαχέρνα.

Στην εφημερίδα “Αρκαδικές Ειδήσεις” γράφεται αναλυτικά η κανονιστική απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης, που αφορά το χωριό μας. Σύμφωνα με αυτήν θα τοποθετηθούν: πινακίδες στους πέντε κάθετους δρόμους του χωριού που συνορεύουν με την Εθνική οδό (δημόσιο δρόμο), πινακίδες για αναγγελία κινδύνου λόγω κίνησης μαθητών σε σχολεία, γήπεδα, κλπ, καθώς επίσης και απαγόρευση στάθμευσης και στάσης (δεξιά και αριστερά του δημόσιου δρόμου) σε μήκος 65 μέτρων από την κεντρική διασταύρωση του χωριού επί της Εθνικής οδού Τρίπολης-Πύργου.

ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 2013

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης για το 2013-2014, είναι: Τακτικά μέλη: Λ. Συνοδινού, Κ. Τρίκολας, Θ. Παλιογιάννης, Στ. Λουμπαρδιάς, Δ. Τασιγιαννάκης, Αν.Παπαζαχαρίας, Γ. Κοσκολός και Αν. Κακλαμάνος. Αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής είναι οι: Ηλ. Τζανής, Γ. Κάρλος, Μ. Κοκκινάκος, Γ. Καρώνης, Ν. Αναγνωστόπουλος.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια