Back to top
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2013 στις 9:21πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
O Βλαχερναίος Σταύρος Μεγρέμης, συμμετέχει στην Θεατρική Ομάδα του 3ου Λυκείου Τρίπολης

Την κλασική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Η Χαρτοπαίχτρα» θα παρουσιάσει η Θεατρική ομάδα του 3ου Λυκείου Τρίπολης την Τρίτη 25 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στις 8:00 το απόγευμα. Μια αδιόρθωτη χαρτοπαίχτρα, η Αλέκα, οδηγείται ένεκα του πάθους της σε διάφορες παρεξηγήσεις που έχουν αντίκτυπο στην οικογενειακή της ζωή και στις σχέσεις της με το σύζυγό της και τα παιδιά της. 

Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης οι μαθητές: Θάνια Ντρούλια, Αστέριος Χαρίτος, Σταυρίνα Σιαχάμη,  Ζαχαρίας Παινέσης,  Γιώτα Μιχαλακοπούλου, Σταύρος Μαρκόπουλος, Δήμητρα Μποροβήλου, Βαλεντίνα Σιακωτού, Θανάσης Παπακονδύλης, Πάνος Κουμπούνης. Γιώργος Μπένος, Ραφαήλ Παπαγεωργίου, Σταύρος Γρ. Μεγρέμης, Μαρία-Αλίκη Πάπαρη και  Ιωάννα Σπυροπούλου.

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Κωνσταντίνος Μπουλούγαρης και παίζουν οι μουσικοί: Θεοδόσης Τσαγκούρης, Χριστόφορος Κουζούλας, Αποστόλης Δαμόπουλος. Στην παράσταση βοηθούν και οι: Χρίστος Ρίμπας, Μαρίνα Αρμόνη, Μαντώ Φούτρη. Χορηγός επικοινωνίας: arcadiaportal.gr

ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗ 1

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια