Back to top
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2013 στις 9:17πμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

 Κριοί

Κριαράκια μου, αυτό το Νοέμβρη, θα περάσετε υπέροχα και ξεκούραστα. Δεν έχετε καμία, μα καμία διάθεση να ασχοληθείτε με μικρά και ρουτινιάρικα πράγματα. Θέλετε να κοιτάξετε, ψηλά, θέλετε να κοιτάξετε μακριά, θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια, που δεν σας βοηθούσαν οι καταστάσεις να τα υλοποιήσετε. Και προ παντός θέλετε να διασκεδάσετε!!  Σας βλέπω κατά το τέλος του μήνα να ξεμένετε από  μετρητά (και…από αμέτρητα!!) και να ψάχνετε για δανεικά!. Να δανειστείτε από απαισιόδοξους, δεν τα περιμένουν πίσω…

Ταύροι

Το ξέρω Ταύρε, με μια καλή παρέα, με καλό κρασάκι και ήρεμη κουβεντούλα είσαι τρισευτυχισμένος, αλλά αυτό το μήνα, όλο κάτι γίνεται, όλο κάτι σου κάνουν οι άλλοι και είσαι στην τσίτα και στα νεύρα. Δεν ξέρουν όμως ότι είσαι από τους τύπους, που τις δυσκολίες τις αντιμετωπίζεις με υπομονή, αλλά αυτούς που τις προκαλούν, τους αντιμετωπίζεις…με κλωτσιές!! Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε σχέδια και κινήσεις για τη βελτίωσή τους, με νέες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Επίσης, θα σας έρθουν και αρκετές ευκαιρίες, που δεν τις περιμένατε. Πςςςς!! Ούτε ο Λεφάκης τέτοιες προβλέψεις!!!

Δίδυμοι

Όλα καλά και όλα ωραία θα είναι για σας Δίδυμοι το μήνα αυτό. Δεν θα λείψουν βέβαια και τα καθημερινά νευράκια, κάποια μπερδέματα στον αισθηματικό τομέα και αρκετός προβληματισμός στα επαγγελματικά σας, αλλά, μην τολμήσετε να παραπονεθείτε, γιατί γίνατε σκλάβοι καταστάσεων, που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε!!! Σε γενικές γραμμές ο Νοέμβρης θα είναι ένας ευχάριστος μήνας, με γρήγορες εναλλαγές σκέψης, απόψεων και πληροφοριών, όπως ακριβώς αρέσει στους Διδύμους (είδατε με τι τακτ, σας αποκάλεσα άστατους και κουτσομπόληδες….!!.)

Καρκίνοι

Έχετε δει Κινέζους στην Αγγλία, να προσπαθούν να βγάλουν εισιτήριο σε μηχανήματα? Τα μπλοκάρουν όοοολα, ένα-ένα και με τη σειρά!! Καταλάβατε τι θέλω να πω, για σας Καβουράκια μου. Ένα μπλοκάρισμα, και ένα άγχος…τα βλέπω να σας χτυπάνε την πόρτα. Μην ανοίξετε και όλα θα μπουν σε τάξη, αλλά θα ξεχάσετε τις βολτίτσες και τις τεμπελιές!  Απαιτητικός μήνας ο Νοέμβρης, με πολλές ευθύνες επαγγελματικές και οικογενειακές. Οι νέοι θα ξενυχτάνε διαβάζοντας, οι οικογενειάρχες με τα παιδιά, οι επαγγελματίες δουλεύοντας. Με λίγα λόγια, θα βρείτε καινούριο νόημα στον όρο νυχτερινή ζωή…!!

Λέοντες

Θυμάαααστε, εκείνο το shoppingtherapy που λέγαμε? Τούτος ο μήνας ενδείκνυται!! Και η τσεπούλα γεμάτη είναι, και η διάθεσή σας μια χαρά είναι, και όλα καλά σας πάνε. Μήνας αναγέννησης και ανανέωσης ο Νοέμβρης, τι άλλο θέλετε?. Α, ναι! δεν λέω τίποτα για την  υπερκόπωση που σας γυροφέρνει, ούτε για τον εκνευρισμό που σας περιτριγυρίζει, μαζί με ένα μάτσο απαισιόδοξους ανθρώπους, που προσπαθούν να σας χαλάσουν τη διάθεση! Μη δουν έναν άνθρωπο χαρούμενο και αισιόδοξο, αμέσως να τον ρωτήσουν τι χάπια παίρνει!!

Παρθένοι

Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε 100 φορές: «δεν μου φταίνε οι άλλοι, αν εγώ έχω τα νεύρρρρρα μου!» Φταίνε όμως και οι άλλοι! Αντί να σας αφήσουν στην ησυχία σας (να φάτε τα λυσσακά σας από μόνοι σας) σας φορτώνονται με κηρύγματα, τύπου μην τρως τόσο, κάνε τούτο, κάντο έτσι, που ήσουνα τέτοια ώρα…και τέτοια. Και καλά να είσαι ανήλικο, αν έχεις περάσει τα…άντα και τα…ήντα, είναι πρόβλημα! Σας βλέπω να γράφετε τα πρέπει, τα δεν πρέπει, τα μη, και όλους τους, δεν χρειάζεται να σας πω εγώ…ξέρετε εσείς πού…(χαλασμένα μυαλά! στα παλιά σας τα παπούτσια εννοούσα!!)

Ζυγοί

Μη, μη, μη μιλήσετε καθόλου αυτό το μήνα. Ότι πείτε, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!!!  Σας τάχουν μαζεμένα και περιμένουν την ευκαιρία για να σας τα ψάλλουν!! Αυτό, για τον οικογενειακό τομέα. Στον επαγγελματικό τομέα είσαστε καλά και σας βγαίνουν σε καλό οι κινήσεις που κάνετε. Στον αισθηματικό τομέα είσαστε ακόμα καλύτερα γιατί πραγματοποιούνται και τα πιο τρελά σας όνειρα! Προσέξτε όμως την υγεία σας, και κάντε λίγη υγιεινή διατροφή. Όσους Ζυγούς ξέρω, τώρα τελευταία έχουν φορτώσει κιλά…

Σκορπιοί

Ένας σωστός Σκορπιός, δεν χάνει χρόνο. Σχεδιάζει και προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις του, στον επαγγελματικό, ή στον ερωτικό ή σε οποιονδήποτε τομέα τον ενδιαφέρει. Εσείς αυτό το μήνα, γιατί χαζολογάτε, ε? Θα σας πω εγώ. Γιατί ο Ερμής που δεν είναι ανάδρομος, θέλει, και θα σας βοηθήσει να περάσετε χαλαρά, ήρεμα και ευχάριστα το μήνα, με οικογενειακές χαρές, με επαγγελματική σταθερότητα, με ευχάριστη παρέα και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Θα σας έρθουν και άλλα πολλά καλά και ευχάριστα, τα οποία βαριέμαι να γράψω…Τα ερωτικά σας, έτσι όπως τα κάνατε από μόνοι σας, δεν τα θίγω (τι καλή που είμαι!!!)

Τοξότες

Άμα το ποτήρι είναι γεμάτο με έγνοιες οικογενειακές και επαγγελματικές και έρχεται αυτός ο ανάδρομος Ερμής και το ξεχειλίζει, το ρίχνεις το…μπινελίκι  ή δεν το ρίχνεις? Ιδού η απορία!! Ζόρικος μήνας ο Νοέμβρης. Ζητάει από τον Τοξότη να βρει λύσεις, για προβλήματα που καταχωνιάζει εδώ και καιρό… στο υπόγειο του μυαλού του! Για κάτι τέτοιους δύσκολους μήνες, είναι εδώ η αστρολόγος σας και το vlaxerna.gr Για να σας φύγει ο καημός, σας κάναμε κράτηση πρώτο τραπέζι πίστα, να σας πουν ένα τραγούδι μετά πίπιζας, οι Βλαχερναίοι Πουντζαίοι!! Τι, δεν τους ξέρετε? φτού σας…ξεφτίλες…!!!

Αιγόκεροι

Οι προβλέψεις για αυτό το μήνα έχουν ενδιαφέρουσες υποσχέσεις για τα οικονομικά σας και γενικώς θα περάσετε έναν ήρεμο μήνα. Το θέμα είναι, ότι ασχολείστε μονίμως με τα οικονομικά (είσαστε προφέσορες σε αυτό τον τομέα μαζί με τους Παρθένους) και ενώ είστε εργατικοί, μεθοδικοί, τίμιοι, αξιοπρεπείς, έχετε ένα προβληματάκι με την επικοινωνία και δίνετε στους άλλους την εντύπωση ότι είστε αδιάφοροι ή… αναίσθητοι!!!  Το ξέρω, με αυτά που διαβάζετε τώρα, νοιώθετε την ανάγκη να ρίξετε ένα χέρι ξύλο στην αστρολόγο σας, αλλά…σκέφτεστε τα έξοδα της δίκης!!Τς,τς, τς, μα καθόλου χιούμορ δεν έχετε?!

Υδροχόοι

Αυτό μήνα Υδροχόοι μου, θα είστε όλο ζωντάνια, ενέργεια και τρυφερότητα. Θα δικαιολογείτε τα λάθη που θα κάνουν οι άλλοι (σύντροφοι, συνάδελφοι, φίλοι και λοιποί…άσχετοι), θα τους συμβουλεύετε και δεν θα αγανακτείτε με τις ανοησίες τους! Θα τους αντιμετωπίζετε, κάπως ….σαν παιδιά!! Με πολλή τρέλα (την καλή τρέλα που έχουν οι Υδροχόοι) και πολλή διασκέδαση θα περάσετε τούτο το Νοέμβρη. Θα κάνετε συχνές επισκέψεις σε φίλους και γενικώς θα… “ξεδώσετε”! Τι, ακόμα εδώ είστε και…διαβάζετε τις μ….κίες μου…

Ψάρια

Ψάρι, κατέβα από το συννεφάκι για να μιλήσουμε. Έτσι μπράβο, άκουσε με τώρα. Αν χρησιμοποιήσεις την εξυπνάδα σου (διαθέτεις και πολλή μάλιστα) για να ξεχωρίσεις τις επιθυμίες σου από τις ανάγκες σου, αν σταματήσεις να λειτουργείς συναισθηματικά, ειδικά σε οικονομικά θέματα και αν σταματήσεις να είσαι τόσο ψυχοπονιάρης   και κοιτάξεις λίγο και τον εαυτό σου, θα περάσεις ένα μήνα…ζάχαρη!! Αυτό, το ότι δεν μπορείς να πεις σε κανέναν όχι, να το προσέξεις…Δεν με ακούς, ε? Και μετά απορείς, γιατί κυκλοφορείς σαν να έχεις πάρει ληγμένα χάπια…

Παράξενοι

Πάλι νεύρα, πάλι ανάδρομη αυτή η Αφροδίτη? Όλο εκπλήξεις θα είναι ο μήνας (δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά τι να κάνουμε, αυτά λένε τ΄αστρα!).

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια