Back to top
Πέμπτη, 8 Απριλίου, 2010 στις 9:50μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | CLOLONIS
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ – ΝΕΟΙ 5-8

Για άλλη μία φορά (υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας) διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων και των Νέων όπου έληξε με νίκη των Νέων. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Νέων κατάφερε να προηγηθεί με σκορ 6-1. Χαρακτηριστικό του ημιχρόνου, ήταν το πολύ δυνατό παίξιμο και από τις δύο πλευρές και λίγο έλειψε να έχουμε τραυματισμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παλαίμαχοι ανέβασαν την απόδοση τους και με τις αλλαγές που είχε κάνει η ομάδα των Νέων βάζοντας νεότερους παίκτες, κατάφεραν να εξισορροπήσουν το παιχνίδι, το οποίο έληξε 8-5 υπέρ των Νέων. Οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (49΄ Κολλίντζας Δήμος και 1΄των καθυστερήσεων  Καρούντζος Αθανάσιος).  MVP  του αγώνα ψηφίστηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Νέων, Παναγιώτης Φ. Ξουράφης, ενώ διαιτητές ήταν ο Γιώργος Δ. Τζιώλας και Γιώργος Β. Κουτσούγερας. Στο τέλος του παιχνιδιού η Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας πρόσφερε γλυκά και αναψυκτικά. Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ – ΝΕΟΙ  ( 1ο ημίχρονο)

0-1   Δρακόπουλος Αθανάσιος

0-2    Δρακόπουλος Αθανάσιος

1-2   Τσιώλης Βασίλης

1-3   Καρούντζος Ιωάννης

1-4   Δρακόπουλος Αθανάσιος

1-5   Τσέκος Κώστας

1-6   Δρακόπουλος Αθανάσιος

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ – ΝΕΟΙ  ( 2ο ημίχρονο)

2-6              Κολλίντζας Δήμος

3-6              Κολλίντζας Λ. Δημήτρης

4-6              Τσιώλης Βασίλης

5-6              Τσιώλης Βασίλης

5-7              Πανουσόπουλος Χρήστος

5-8              Πανουσόπουλος Χρήστος

Για τους Παλαίμαχους έπαιξαν:

1η ΦΩΤΟ: (Πάνω σειρά από αριστερά): Σταύρος Μεγρέμης, Παναγιώτης Παπαχρόνης, Αργύρης Καβουρίνος, Νίκος Καβουρίνος, Επαμεινώντας Κολλιντζογιαννάκης.

1η ΦΩΤΟ: (Κάτω σειρά από αριστερά): Δήμος Κολλίντζας, Χρήστος Αποστολόπουλος, Βασίλης Τσιώλης, Παναγιώτης Καβουρίνος και Δημήτρης Λ. Κολλίντζας.

Για τους Νέους έπαιξαν:

2η ΦΩΤΟ: (Πάνω σειρά από αριστερά): Ιωάννης Καρούντζος, Αθανάσιος Δρακόπουλος, Παναγιώτης Ξουράφης, Αθανάσιος Καρούντζος, Κώστας Τσέκος, Νίκος Πανούσης, Παναγιώτης Μεγρέμης, Τρύφωνας Πανουσόπουλος.

2η ΦΩΤΟ: (Κάτω σειρά από αριστερά): Αθανάσιος Τσιώλης, Σταύρος Μεγρέμης, Σωτήρης Πανούσης, Γιώργος Παπαδάκος, Δημήτρης Μεγρέμης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Γιώργος Τσιώλης.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια