Back to top
Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2010 στις 9:21πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.

   Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Δυναμικοί μου Κριοί, τον Απρίλη, μεταθέσεις …έχουμε, καταθέσεις …έχουμε, μετατάξεις, ανακατατάξεις, μετατροπές, μεταποιήσεις,…..από όλα έχουμε!! Προσοχή όμως με τον αυθορμητισμό σας!! Με το μαλακό!!!  Εσείς να κοιτάτε τη δουλειά σας και…να ρίχνετε και καμιά ματιά στη δουλειά των άλλων!!! Α!! και μην πείτε όχι σε τυχόν ….συνενώσεις!!! οι Δήμοι που συνενώνονται, είναι …….πιο έξυπνοι δηλαδή!!! λες να μην ξέρουν τι καλή που είναι ….η συναίνωση!!! Α!!  και τα ερωτικά σας, τέλεια!!!

Ταύροι

Τίμια Ταυράκια μου, ακόμα δεν μάθατε ότι η τιμή, τιμή δεν έχει και χαράς τον που…την έχασε!!!  Ας πάει στα τσακίδια κι αυτή!! Πείτε και κανά ψεματάκι!! Απρίλης είναι!!!…γιατί, ….οι δικηγόροι που λένε όλη την ώρα, τι έπαθαν δηλαδή!!! Τούτο το μήνα θα κάνατε μεγάλους αγώνες με μικρές νίκες και μικρές προσπάθειες με μεγάλες νίκες!!. Και μην ασχοληθείτε με ….τιποτένιους και μικρόψυχους, δεν αξίζει τον κόπο, είναι σαν να θέλετε να μηδενίσετε το …μηδέν!!!  και …..ντυθείτε!! το κρύο του Απρίλη το φοβήθηκε και η Παναγία!!

Δίδυμοι

Πανέξυπνοι κύριοι Δίδυμοι,…κομμένες οι παρέες με άλλους Δίδυμους!!! Εσείς από μόνοι σας συστήνετε συμμορία,….όχι να σμίξετε και με άλλους!!! Τα αστέρια μου λένε ότι με τον ευέλικτο τρόπο σκέψης σας, τον Απρίλιο θα ξεκινήσετε νέες εργασίες και συνεργασίες, νέες θέσεις και αντιπαραθέσεις και νέες σχέσεις!! Εντάξει μην τα πιστεύετε και όλα, αστέρια είναι ..λάθη κάνουν …. Γι αυτό αν αισθάνεστε νευρικότητα (καλέ τι σας είπα τώρα!!!!!)  μη διστάσετε να αναβάλλετε τις εξελίξεις!!

Καρκίνοι

Μαζεύτε τα λουριά σας!!! θα χρειαστείτε υλική βοήθεια!!. Βρε, εδώ δεν πέταξε η αεροπορία μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου!!!

Για τέτοια ανέχεια μιλάμε!! Και αργούν και τα Χριστούγεννα να πείτε τα κάλαντα, ……κάτι θα μαζεύατε!!! ( μεταξύ μας τώρα, ποιος δεν την χρειάζεται!!),   Αχ! Ρομαντικοί μου Καρκίνοι, ένα είναι σίγουρο: ο κόσμος δεν είναι όπως τον ονειρευτήκαμε!!! Γιατί ο κόσμος είναι ένας κήπος με πλήθος καλλωπιστικά φυτά και …λίγα καρποφόρα!!  Αχ!! που…να ζωή!!! Τα ερωτικά σας πολύ καλά!!

Λέοντες

Υπερήφανα Λιοντάρια μου, τα αξιοθρήνητα οικονομικά σας θα δουν καλύτερες μέρες, και τα ερωτικά σας πάνε μια χαρά! Επίσης θα  αναζητήσετε την αλήθεια (δεν ξέρω σε ποιο θέμα ..εσείς ξέρετε!!)  και ….θα την βρείτε!!, αλλά δεν θα είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες σας και τα θέλω σας!! Μήπως καλύτερα να την αφήνατε….στην ησυχία της!!!  Δε θέλουμε αλήθειες ρε αδερφέ!! Μπουχτίσαμε!!! Είναι προτιμότερο ένα γλυκό ψέμα παρά μια πικρή αλήθεια!!!  και …..βροχές ….πολλές βροχές, ήταν πλάϊ το φεγγάρι!!!

 Παρθένοι

Τακτικοί  και οργανωτικοί μου Παρθένοι, μην αφήνετε τις σκέψεις σας να γυρίζουν σαν την άδικη κατάρα!!. Συγκροτηθείτε, οργανωθείτε, (όπως μόνο εσείς ξέρετε!!) και θα κατατροπώσετε τον …άσχετο και …ανίδεο, που πάει να σας βγει μπροστά στη δουλειά, …ο ηλίθιος, τόλμησε να τα βάλει μαζί σας!!!! Όσο για τα ερωτικά σας, ….με τα μυαλά που κουβαλάτε, …. καλά να πάθετε!!! Αλλά βρε παιδιά μου, μην ξεχνάτε ότι οι μεγάλοι έρωτες έρχονται ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά!!!

 Ζυγοί

Ερωτικοί μου Ζυγοί, είσαστε σαν τις μελισσούλες, μαζεύετε το μέλι και από το γιασεμί και από το γαϊδουράγκαθο!! αλλά ο Απρίλης δεν θα είναι ο μήνας σας!! Γιατί κάποιοι δεν θα αρκεστούν μόνο στο Πρωταπριλιάτικο ψέμα, θα συνεχίσουν όλο το μήνα!!! Γι αυτό προσέξτε όσους…έχουν μακριά μύτη!! Επίσης κάποιοι θα μπερδέψουν την ευγένεια με την αδυναμία!! Γι αυτό στο χέρι σας είναι να τους τα διαχωρίσετε!! Μη σας λένε και μα….κες!!! Α!!  Και μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας με…έρωτα περνάει!!

Σκορπιοί

Μυστηριώδεις και γοητευτικοί μου Σκορπιοί,  έρωτας στο παρασκήνιο…δεν προβλέπεται, κουμπαράς….άδειος, πολλά θα γίνουν…ερήμην σας,  τα οικονομικά της Κυβέρνησης πάνε …κατά διαβόλου η τρύπα του όζοντος…αυξήθηκε,  στους…23 βαθμούς η θερμοκρασία, ….πολλή συννεφιά ρε παιδί μου! με μπερδέψανε κι αυτά τα αστέρια!! Εσείς όμως θα αξιολογήσετε σωστά και θα βρείτε λύση σε όλα σας τα προβλήματα, και  θα τον βγάλετε όμορφα τον Απρίλη!!! Δεν σας φοβάμαι!!  

Τοξότες

Αξιολάτρευτοί μου Τοξότες, …όλο κουφοκέντι το πάτε τώρα τελευταία!! Τι πονηριές σκαρώνετε…δεν ξέρω!! Πού θα πάει,…γιατί νομίζετε ότι ξενυχτάω κοιτώντας τα αστέρια!! Θα το μάθω!!! Μέχρι τότε θα φερθείτε διπλωματικά  (είσαστε  καλοί διπλωμάτες και το ξέρουμε!!)  και θα πετύχετε κοιτώντας με το ένα μάτι και λοξά, όσα πετυχαίνουν οι άλλοι κοιτώντας και με τα δύο μάτια!!  Όσο για το άτομο που σας ενδιαφέρει….άντε βρε! …δικό σας είναι!! Τα οικονομικά μέτρια!!

Αιγόκεροι

Σοβαροί και λογικοί μου Αιγόκεροι, τον Απρίλιο δεν θα στηριχθείτε ξερά στις πέντε αισθήσεις σας, θα δείτε, θα αγγίξετε και θα νοιώσετε με την καρδιά σας τα πιο όμορφα πράγματα!!! (ε!! δεν έχουμε μόνο λογική, έχουμε και καρδιά!!!) Τώρα,…αν κάποιοι,…όταν θα μπουν  στο δωμάτιο της καρδιάς σας, δεν θα…σκουπίσουν τα πόδια τους, δεν σημαίνει ότι πρέπει στο εξής να το κρατάτε κλειδωμένο!!! Και μην ξεχνάτε ότι εδώ έχουμε έγκυρες και αξιόπιστες προβλέψεις ….μόνο εμείς! και μόνο εδώ!.

Υδροχόοι

Ιδεολόγοι μου εσείς, ακόμα δεν μάθατε ότι η ειλικρίνεια και η δικαιοσύνη  στην εποχή μας είναι μειονεκτήματα, και λόγοι εχθροτήτων? Ε! έτσι θα βγάλετε και τον Απρίλη!! Στο τέλος θα βάλετε την ειλικρίνεια στο πιάτο,…την ιδεολογία στο ποτήρι και….άϊντε στην υγειά μας!! Κορόϊδα!!! (πλάκα κάνω!! ευτυχώς που υπάρχετε!!!) Και…μην πιστεύετε και πολύ την θεωρία της εξέλιξης, γιατί τότε οι άνθρωποι των πόλεων θα έπρεπε να έχουν βγάλει φτερά εδώ και πολύ καιρό!!! Ρε που το διάβασα!!

Ψάρια

Καλόκαρδα Ψαράκια μου, δεν αποτύχατε (δεν ξέρω σε ποιο θέμα…εσείς ξέρετε!!), απλά αδικηθήκατε!!! και την αποτυχία την ξεχνάς, την αδικία ποτέ!!  Γιατί η αδικία είναι σαν την υγρασία που οξειδώνει τα μέταλλα, κατατρώει την καλοσύνη της καρδιάς!!! Αλλά η δική σας καρδιά έχει πολλά αποθέματα καλοσύνης, και ο Απρίλης θα είναι ευχάριστος (καλός καιρός,…ήλιος,….λουλούδια,…φουσκοδεντριές,…τι στο καλό!…έτσι…αμέτοχοι θα τα βλέπετε?)

Παράξενοι

 ( Όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ως 13ο ζώδιο  είσαστε δημιούργημά μου!!)

Αγαπημένοι μου Παράξενοι, μου σχίζετε τα διπλώματα της αστρολογίας που…δεν έχω!!! Θεόξυνοι είσαστε!! ούτε στο σακί….ούτε στο τσουβάλι  σας βρίσκουμε!! Βρε! το ξύδι είναι απαραίτητο σε λίγη ποσότητα,  με το μέλι περνάει καλά ο άνθρωπος!! Τι άλλο να σας πω, πιά!! Ο Απρίλης επαγγελματικά καλός θα είναι. Όσο για τα ερωτικά σας,…πλύσιμο και στύψιμο…όλα με το χέρι!!! Τέτοιοι που είσαστε!!!!  Αυτά για να μάθετε να σέβεστε τις προβλέψεις μου!!!

Σχόλια
  1. BANOU ANASTASIA
    15 Απριλίου, 2010

    Bravo filitsa mou fovera ta zodia kai gia to diko mou zodio exeis kali provlepsi….. i like it

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια