Back to top
Κυριακή, 13 Απριλίου, 2014 στις 2:12πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Τ.Ο.Ε.Β. ΕΛΟΥΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Ο.Ε.Β. κάλεσε σε γενική συνέλευση τους εκλεγμένους αντιπροσώπους όπου τέθηκαν και ψηφίστηκαν τα εξής θέματα:  

·     Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, όπου θα μπορούν να γίνονται οι καταθέσεις των χρημάτων από τους ιδιοκτήτες και τους χρήστες των αγροτεμαχίων, εντός του αναδασμού.

·    Έγκριση προκήρυξης τεχνικού υδραυλικού, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την λειτουργία και συντήρηση του δικτύου ύδρευσης του αναδασμού.

·    Εγγραφή στον Τ.Ο.Ε.Β.  5 ευρώ ανά μερίδα, όπως αναφέρεται στο καταστατικό. Η εγγραφή είναι υποχρεωτική και τα 5 ευρώ θα δοθούν ΜΙΑ φορά από τους ιδιοκτήτες (περίπου 1.700 μερίδες).

·    Πάγιο τέλος 1 ευρώ το στρέμμα ανά έτος (περίπου για 19.000 στρέμματα που υπάγονται στον αναδασμό)

·     Ενεργοποίηση του δικτύου ύδρευσης του αναδασμού εντός της Μεγάλης Εβδομάδας (έως Μ. Τετάρτη). Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες να κλείσουν τις βάνες για να μην πλημυρίσουν τα χωράφια.

·     Οι χρήστες των τρακτέρ να προσέχουν κατά το όργωμα ή το φρεζάρισμα να μην καταστρέφουν τους δρόμους, να εργάζονται εντός του χωραφιού.

·     Υπάρχει μεγάλη ρύπανση κυρίως από σακούλες και άλλα πλαστικά. Τονίστηκε ότι πρέπει να εξαλειφθεί άμεσα το φαινόμενο αυτό, γιατί τα σκουπίδια μαζεύονται και φράζουν την καταβόθρα.

Το vlaxerna.gr σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη που αφορά τον αναδασμό.

Anadasmos

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια