Back to top
Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2014 στις 6:56μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | PitPan
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ για το Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

OK ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΤΑ 2014

Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες,

δεδομένου, του ότι βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς για όλους μας, δεν μας επιτρέπεται να κοιτάζουμε μόνο το προσωπικό μας συμφέρον, αλλά υποχρεούμαστε να συνεισφέρουμε όλοι μας προς το συνολικό όφελος του δήμου μας.

Κάτι που η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν κατάφερε και μάλιστα απέτυχε με τρόπο που εξέθετε συνεχώς την ίδια την πόλη αλλά κυρίως την “περιφέρεια” του δήμου (από την οποία και προέρχομαι προσωπικά) που είναι όπως όλοι γνωρίζουμε και ο οικονομικός “αιμοδότης” της Τρίπολης.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή, δυστυχώς στάθηκε ασυνεπής στο πρόγραμμά της, (όσο κι αν κάποιοι μεμονωμένα προσπάθησαν για το αντίθετο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν) δημιουργώντας επιπλέoν προβλήματα από αυτά που είχε την υποχρέωση, αλλά και την δέσμευση απέναντι στους πολίτες, να λύσει.

Στους παραγωγικούς τομείς που διαθέτει ολόκληρος ο δήμος Τρίπολης (αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφική παραγωγή, τουρισμός, κ.α.) αλλά και στην κάλυψη καθημερινών αναγκών, (ύδρευση, σκουπίδια, ηλεκτροδότηση, κλπ.) που κατά κύριο λόγο αφορούν την ανάπτυξη του δήμου μας, δεν είχαμε δυστυχώς καμία απολύτως πρόοδο αν και θα μπορούσαμε. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Μόνο όπλο των δημοτικών ενοτήτων του δήμου μας, ήταν ο εθελοντισμός ακόμα και σε ζητήματα που αφορούσαν (και αφορούν)  το σύνολο τοπικών κοινοτήτων,  προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι δημοτικοί άρχοντες, πράγμα που ήταν υποχρεωμένοι οι ίδιοι να είχαν πράξει.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε πως δεν ασχοληθήκατε με την περιφέρεια (δημοτικές ενότητες) γατί ασχοληθήκατε με την Τρίπολη, την 4ετία που πέρασε και τώρα ήρθε η σειρά της επαρχίας μας.

Με ποια σκεπτικό μπήκαν αυτά τα κριτήρια διαχωρισμού σε «ευγενείς» και «πληβείους» μεταξύ των δημοτών; Λόγω τόπου διαμονής; και κυρίως ΓΙΑΤΙ δεν είχαμε ενημερωθεί εξ αρχής;

Γι΄αυτούς τους λόγους, αλλά και για ακόμη περισσότερους, θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, για την συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρίπολης, με τον συνδυασμό «Τρίπολη – πρωτεύουσα του Μοριά» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παυλή.

Ζητώ την εντολή των συνδημοτών μου, να μεταφέρω δυνατή την φωνή της επαρχίας στην Τρίπολη, προκειμένου, επιτέλους, να πάρουν τα χωριά μας αυτό που πραγματικά τους αναλογεί.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

panos 1.

Με τιμή

 Παπαχρόνης Παναγιώτης του Σπύρου 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 

ΤΗΛ.:6936.826095

e-mail: panos.papachronis@gmail.com

Σχόλια
 1. Δουριδας Ι.
  30 Απριλίου, 2014

  Παναγιώτη καθώς έχεις αποδείξει περίτρανα, με τις πράξεις σου στην καθημερινότητα σου, ότι δεν κρύβεις ιδιοτέλεια, άλλα νοιάζεσαι πραγματικά για το κοινό καλό του χωριού όπως και του Δήμου μας, οι νέοι άνθρωποι θα είμαστε μαζί σου θέλοντας ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης να σε ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σου. Το να ενθαρρύνουμε ανθρώπους σαν εσένα, που αγωνίζονται με μαχητικότητα και ήθος, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σου δώσουμε δύναμη για να συνεχίσεις …
  ΜΕ εκτίμηση
  Ιωάννης ΗΛ Δουρίδας
  Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
  Mcs Οικονομικής Αναλυσης

 2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ
  1 Μαΐου, 2014

  Καλή επιτυχία Παναγιώτη !!!

 3. Vaggelis Avgoulas
  6 Μαΐου, 2014

  «Με τον Παναγιώτη εδώ και χρόνια, νιώθουμε εγώ, εκείνος, τα αδέλφια μας και οι γονείς μας, σαν μια οικογένεια! Είναι ο φίλος που γρήγορα έγινε αδελφός και που μεταξύ μας μπορούν να μηδενίζονται οι χιλιομετρικές αποστάσεις σε κάθε όμορφη ή δύσκολη στιγμή! Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε να με βάζει να εξερευνήσω με την αφή, την ακοή, τη γεύση και την όσφρηση τις ομορφιές του μαγικού κόσμου της Αρκαδίας και κάθε φορά είναι τα δικά μου μάτια για να μου μεταφέρει τα χαμόγελα των Αρκάδων που συναντώ.

  Επειδή με τον Παναγιώτη συζητούμε τέσσερα χρόνια τώρα τις ανησυχίες μας για το Αύριο, την αγωνία του και τα όνειρα του για τα χωριά της Τρίπολης που πρέπει να σωθούν από την ερημιά και την οικονομική και αγροτική καθίζηση, προτρέπω κάθε δημότη του Δήμου Τρίπολης, να τον έχει μες στις επιλογές του την 18η Μάιου.

  Πάνο Καλή επιτυχία! Και όπως και να’χει εμείς στις 19 του μήνα μαζί θα είμαστε, με καλό κρασί, πατάτες στη χόβολη, λουκάνικο με γαρίφαλο στη σχάρα, καγιανά της κυρά- Πόπης και πολύ Δημοτικό τραγούδι»!

  Βαγγέλης Αυγουλάς – Αντιδήμαρχος Ιλίου,
  Αναπλ. Οργανωτικός Γραμματέας Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών.

 4. Τσαρουχάς Ηλίας
  16 Μαΐου, 2014

  —Παναγιώτη οι ανησυχίες σου πιστεύω να γίνουν και ανησυχίες των περισσοτέρων Βλαχερναίων όσο και των περισσοτέρων κατοίκων του καλλικρατικου Δήμου Τριπόλεως( παρ ,ότι διαφωνώ με το καλλικρατικό ).
  -Ήσουν ,ίσε και ελπίζω να παραμείνεις οξυδερκείς ,εχμηρος , με προοπτική ,μαχητικός και να είσαι σίγουρος ότι θα εχεις πολύ κόσμο δίπλα σου.!!!
  Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια