Back to top
Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2014 στις 7:48μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις Εκλογές | PitPan
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης για την διοίκηση του δήμου Τρίπολης και την πρωτιά του συνδυασμού «Τρίπολη – πρωτεύουσα του Μοριά» με επικεφαλής – και νέο δήμαρχο- τον Δημήτρη Παυλή, θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω την καθεμιά και τον καθένα σας, ξεχωριστά, για την δυνατότητα που μου έδωσε η ψήφο σας στο πρόσωπό μου αλλά και στον συνδυασμό μας και με εξέλεξε δημοτικό σύμβουλο του δήμου Τρίπολης από 1 Σεπτεμβρίου 2014.

Η εκλογή μου αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς δίνει ένα μήνυμα σε όλους, πως η “περιφέρεια” του δήμου Τρίπολης, ζήτησε και κατάφερε με την δική σας στήριξη, να είναι παρών, με φωνή και άποψη στο νέο δημοτικό συμβούλιο (όντας ο μοναδικός υποψήφιος που ζει και εργάζεται εκτός Τρίπολης και που έθεσα υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Τρίπολης).

Μοναδικός μου στόχος και σκοπός, ήταν και παραμένει, η προάσπιση των δικαιωμάτων (την λέξη συμφέροντα, την χαρίζω σε άλλους) της Βλαχέρνας αλλά και όλων των υπολοίπων χωριών του δήμου Τρίπολης, με γνώμονα την ειλικρίνεια, την ισοτιμία και την δικαιοσύνη. Δεν θα ζητήσω καλύτερη μεταχείριση (δεν έχουμε ανάγκη από χάρες), θα απαιτήσω όμως ίση μεταχείριση με τους δημότες της πόλης της Τρίπολης αλλά και κάθε άλλου χωριού, καθώς το τελευταίο, τα προηγούμενα χρόνια, ήταν εξόφθαλμα ξεχασμένο.

Να τονίσω, πως τίποτα δεν μπορεί να καταφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση κανένας μόνος του. Χρειάζονται όλοι για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Γιατί στις εκλογές που πέρασαν δεν χωράνε νικητές ή ηττημένοι. Χωράμε και χρειαζόμαστε όλοι μας.

Υπόσχομαι να δουλέψω για τον τόπο μας όχι μόνο για αυτούς που με στήριξαν, αλλά και για αυτούς που δεν με στήριξαν, καθώς τα προβλήματα και οι ανάγκες της καθημερινότητας, δεν έχουν παρατάξεις και χρώματα.

Υ.Γ. Στο επόμενο χρονικό διάστημα και έως ότου η παράταξη μας αναλάβει την διοίκηση του δήμου, θα έχω άμεση επαφή με εκπροσώπους τοπικών φορέων και συλλόγων του δήμου μας, προκειμένου να ενημερωθώ για τις ανάγκες, τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ πολύ

Με τιμή

Παναγιώτης Σπυρ. Παπαχρόνης

Επιχειρηματίας

Δημοτικός σύμβουλος δήμου Τρίπολης

papaxronis FOTO  2014

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια