Back to top
Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 8:37πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΑΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Το Μ.Λ.Π.Δ.Α. στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων που έχει σχεδιάσει σας καλεί, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στην πρώτη προβολή ταινίας “Είδαν τα Μάτια μας Γιορτές” του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου. Ο γνωστός σκηνοθέτης μαζί με τον συνεργάτη-σκηνοθέτη του Μουσείου Γεράσιμο Βάκρο, θα βρίσκονται μαζί μας και με το τέλος της ταινίας θα διεξαχθεί διάλογος σχετικά με το θέμα και την σκηνοθεσία γύρω από την ταινία.

Περιορισμένες θέσεις, η είσοδος 3 ευρώ. Θα παρακαλούσαμε να κάνετε κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6981.393623 (Στέλιος Πλάκας, επιστημονικός υπεύθυνος του Μ.Λ.Π.Δ.Α.). Θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συνεχόμενη προβολή στις 21:15, στην περίπτωση που οι θέσεις εξαντληθούν.

MOYSEIO DARA

Σχόλια
  1. Στυλιανός Πλάκας
    9 Σεπτεμβρίου, 2014

    Ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας σας ευχαριστούμε για την δημοσίευση που έγινε στο blog σας για την προβολή της ταινίας ” Είδαν Τα Μάτια Μας Γιορτές” του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου.
    Υπήρχε πολύ καλή ανταπόκριση και μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί και ο χαιρετισμός του Δημάρχου κου Παυλή, όπως διαβάστηκε στην εισαγωγή της προβολής.
    Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το Μουσείο έχει δημιουργήσει τις βάσεις για συνεργασίες με τα χωριά της Αρκαδίας. Θα ήταν χαρά μας να μπορέσουμε να εργαστούμε μαζί για πολιτιστικές δράσεις.
    Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο σας.
    Με εκτίμηση
    Στέλιος Πλάκας
    Μουσειολόγος-Συντηρητής

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια