Back to top
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 5:25μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | THANOS
Μυστήρια σχήματα σε αγρόκτημα της Βλαχέρνας

Μυστήρια σχήματα παρουσιάστηκα σε αγρόκτημα λίγο έξω από την Βλαχέρνα. Όπως θα δείτε και μόνοι σας στην φωτογραφία τα σχήματα αυτά παρουσιάζουν κάποιο είδος λουλουδιού ίσως. Επιστήμονες έχουν κατακλύσει την περιοχή για την μελέτη των περίεργων αυτών σχημάτων. Η NASA δήλωσε πως το μυστήριο θα λυθεί σύντομα.

IMG_2336

Άραγε είμαστε μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη????

Σχόλια
  1. τσαρουχας.σ.θοδωρης
    17 Σεπτεμβρίου, 2014

    αγριογουρουνα απο τον πλανητη ΑΡΗ….

  2. Γιάννης Κ.
    17 Σεπτεμβρίου, 2014

    Την εμφάνιση των άγνωστων αυτών σχημάτων ακολουθεί μια έντονη περίεργη μυρωδιά τις τελευταίες ημέρες…

  3. Κωνσταντίνος Λολώνης
    17 Σεπτεμβρίου, 2014

    Έχεις δίκιο, κάτι μυστήριο συμβαίνει, τις τελευταίες μέρες μάλιστα υπάρχει και μία παράξενη μυρωδιά στην περιοχή μας, που φτάνει μέχρι το χωριό!!!!

  4. Τσαρουχάς Ηλίας
    18 Σεπτεμβρίου, 2014

    -Σίγουρα όχι!!!!!!!!! Αλλά όταν το φουσκί απλώνετε (όχι σαν τον τραχανά ……σίγουρα ) τότε όντος μας έχουν επισκεφθεί άλλα όντα, με καλλιτεχνική διάθεση και όμορφο χιούμορ..!!!!!!!!!!!!!!!

  5. THANOS
    18 Σεπτεμβρίου, 2014

    Ειδικοί μελετητές αναλύουν όλα τα στοιχεία που καθημερινά βγαίνουν στο φως καθώς και όλες τις μαρτυρίες των χωρικών που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα.

  6. ΛΩΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
    18 Σεπτεμβρίου, 2014

    Εμένα μου φαίνονται σαν απολιθωμένες σκιές από προϊστορικούς φοίνικες!!!

  7. Φυλλιώ Τ.
    18 Σεπτεμβρίου, 2014

    Ωπα παιδιά, περιμένετε! Η NASA επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την αστρολόγο του Vlaxerna.gr (δηλαδή μαζί μου!!) για να πάρει πληροφορίες. Ανέλυσα το φαινόμενο αστρολογικώς και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει το πόρισμα για το μυστήριο αυτό……!!!

  8. Γιώργος
    18 Σεπτεμβρίου, 2014

    Ο Γιαννέλος λέει πως δεν βρήκε ούτε μια ελιά!
    Του τις μαζέψανε και φύγανε!
    Και μαζέψανε και τα χόρτα που είχαν βγει στα χωράφια!

  9. ARGYRHS
    20 Σεπτεμβρίου, 2014

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ….ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΗΣΟΥΝ!!!! ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ….ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ( ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΕΡΙΩΣ)…ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ……

  10. THANOS
    20 Σεπτεμβρίου, 2014

    Λόγω του ότι το γεγονός έχει πάρει μεγάλη έκταση διεθνώς, ήδη από σήμερα το πρωί βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας και περικλείουν την περιοχή! Σε όλα τα ψηλά σημεία της περιοχής έχουν ακροβολιστεί κρυφοί παρατηρητές έτσι ώστε να αποκλειστεί η περιοχή όσο πιο καλά γίνετε!Γιαννέλο κάτσε σπίτι σου γιατί σε βλέπουν!!!

  11. Γιώργος
    20 Σεπτεμβρίου, 2014

    Όχι ρε παιδιά! Τον παρεξηγήσατε τον Γιαννέλο!
    Δίπλα στα σημάδια που φαίνονται καμιά 15αριά ρίζες με ελιές είναι δικές του! Και του τις μαζέψανε όλες οι εξωγήινοι είπε!

  12. lena kalogeropoulou
    22 Σεπτεμβρίου, 2014

    εκτακτο ανακοινωθεν….. 23-9-2014 στις 12.30 επιτελειο της ΝΑΣΑ θα είναι στο χωριο μας…. για αυτό ολοι προσοχη να τους υποδεχθούμε… τετοια φαινομενα είναι σπανια !!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια