Back to top
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 7:58μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | dimmeg
Δωρεάν dvd για όλους τους κυνηγούς από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου
Σωστός κυνηγός είναι ο ενημερωμένος κυνηγός…
 
CD KYNHGOS
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και προσθέτει:
“Έχουμε επισημάνει κατά καιρούς ότι σωστός κυνηγός είναι ο ενημερωμένος κυνηγός. Οι δράσεις των κυνηγετικών οργανώσεων είναι πάρα πολλές, πολυποίκιλες και σε όλα τα επίπεδα, διασφαλίζοντας την προστασία και την ανάπτυξη των βιοτόπων του θηράματος, την αειφορική διαχείριση του και εν γένει την ορθολογική διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος και οφείλει ο κυνηγός να τις γνωρίζει.
Είναι σημαντικό να γίνει βίωμα όλων των κυνηγών και ιδιαίτερα των νέων κυνηγών ότι το κυνήγι είναι μία ιπποτική δραστηριότητα και απαιτείται σεβασμός στους γραφτούς και άγραφους νόμους, στο περιβάλλον, στο ίδιο το θήραμα, στον κάθε συνάδελφο κυνηγό, στον οποιοδήποτε παράλληλα με εμάς δραστηριοποιείται στην ύπαιθρο και βεβαίως στον εαυτό μας.
Μέσα από την γνώση πρέπει ο κάθε κυνηγός να νοιώθει υπερήφανος για την ιδιότητά του και έτοιμος να αποστομώσει τον κάθε κακοπροαίρετο κριτή, αντικυνηγό ή ψευτοοικολόγο.
Συνεπώς, η παιδεία και η γνώση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι άμεσης προτεραιότητας, γι’ αυτό και η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σαν πρώτο βήμα δημιούργησε ένα DVD το οποίο διατίθεται από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους δωρεάν σε όλους τους κυνηγούς κατά την έκδοση των αδειών τους το οποίο περιέχει πολύ σημαντικά θέματα που θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε κυνηγός.
Το βιντεοσκοπημένο δισκάκι (DVD), μίας ώρας περίπου, περιέχει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά το έργο και τις δράσεις της Ομοσπονδίας και των Κυνηγετικών Συλλόγων της Πελοποννήσου, τις δράσεις των κυνηγετικών οργανώσεων γενικότερα αλλά και πολύ σημαντικά στοιχεία για την ασφάλεια των κυνηγών κατά την άσκηση της κυνηγετικής μας δραστηριότητας.
Όσοι δεν το έχετε προμηθευτεί κατά την έκδοση της άδειας θήρας σας, μπορείτε να το ζητήσετε από τον Κυνηγετικό σας Σύλλογο”.
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια