Back to top
Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, 2014 στις 11:18μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στην ομάδα Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Τόλμησε να ανακαλύψεις ένα κόσμο δράσης και προσφοράς! Τόλμησε να είσαι εσύ ο επόμενος που θα σώσει μια ανθρώπινη ζωή!  Για 18η συνεχόμενη χρονιά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων Εθελοντών για τη Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών 2014-2015. Oι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.samarites.gr έως τις 20 Οκτωβρίου 2014. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τέλος Οκτωβρίου και θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 20:00 με 22:00. Δικαίωμα υποβολής για τη Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έχουν άνδρες και γυναίκες, με έντονη τη διάθεση εθελοντικής προσφοράς, που διαμένουν νόμιμα στη χώρα και είναι από 18 έως 45 ετών, απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και χωρίς προβλήματα υγείας που δεν θα τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν το σύνολο της εκπαίδευσης (πρακτικής και θεωρητικής).

Πληροφορίες:

Εθνικής Αντιστάσεως 43 και Δαριώτου (Παλαιό Δημαρχείο).
Τηλ: 2710.222550
Fax: 2710.222550
Κινητό: 6946.474325 και 6931.107898
e-mail: tripolis@samarites.gr

ERYTHROS STAYROS

Τα αντικείμενα εκπαίδευσης είναι η βασική και προχωρημένη παροχή Πρώτων Βοηθειών, οι Βασικές Αρχές Διάσωσης και η Αντιμετώπιση και Διαχείριση Καταστροφών. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και έπειτα από εξετάσεις ο δόκιμος Σαμαρείτης – Διασώστης είναι έτοιμος να παρέχει τις υπηρεσίες του οι οποίες σε περίοδο ηρεμίας αφορούν την υγειονομική κάλυψη αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, την ενημέρωση και εκπαίδευση πολιτών και υπηρεσιών σε ζητήματα πρώτων βοηθειών και διαχείρισης κινδύνου και κρίσεων και σε πολλές άλλες δράσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση της ετοιμότητας του γενικού πληθυσμού σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ενταγμένο στον σχεδιασμό εκτάκτου ανάγκης. Το Τμήμα εκπαίδευσης της Διεύθυνσης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008 για την παροχή ποιότητας της εκπαίδευσης και λειτουργίας του.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια