Back to top
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, 2014 στις 8:29μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Στην Αρκαδική πρωτεύουσα θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις του Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκείνη την ημέρα γενικό σημαιοστολισμό από της 8ης πρωινής ώρας, μέχρι της δύσης του ηλίου της 23ης Νοεμβρίου 2014. Επίσης, φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 23ης Νοεμβρίου 2014, όλων των καταστημάτων της Περιφέρειας, του Δημοσίου, του Δημοτικού Καταστήματος Τρίπολης, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας καθώς και οδών, πλατειών, αρχαιολογικών χώρων και Μνημείων της Τρίπολης.
Στις 7:00 το πρωί, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών με φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και στις 8:00 θα γίνει η επίσημη έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Βασιλείου, σύμφωνα με τις διαταγές της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».
Στις 10:30 το πρωί η τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και στις 11:15 συγκέντρωση των Επισήμων και του Λαού της πόλης, στο χώρο του Μνημείου των Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση στεφάνων, από τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, τον Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», τον Δήμαρχο Τρίπολης, τους εκπροσώπους των Αντιστασιακών Οργανώσεων, τις Πολιτικές Νεολαίες, καθώς και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου, ή άλλου φορέα επιθυμεί να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση. Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών του έθνους – Εθνικός Ύμνος. Τέλος, στις 5:15 θα γίνει η υποστολή της Σημαίας.
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια