Back to top
Τρίτη, 14 Απριλίου, 2015 στις 11:38πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΔ. ΙΕΡΕΑ π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ την Δευτέρα του Πάσχα, το εσπέρας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Εορτάζοντα  Ενοριακό  Ναό  του Αγίου Ραφαήλ πλαισιωμένος  από Κληρικούς της Τριπόλεως και πλήθος ευλαβών Χριστιανών οι οποίοι και τίμησαν την Εορτή και έλαβαν την Ευλογία των Αγίων, συμμετέχοντας Κλήρος και Λαός στην  λιτανεία πέριξ της Ενορίας.

Ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας, αναγνωρίζοντας την θεάρεστη διακονία του δευτέρου Εφημερίου της Ενορίας του Αγίου Ραφαήλ Τριπόλεως, μετά το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού απένειμε το οφίκιο του Πρωτονοταρίου στον Αιδ. Ιερέα π. Παναγιώτη Τρυφωνόπουλο Εφημέριο της εορτάζουσας Ενορίας.

DSCF2233

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Ιερεύς Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος, του Γεωργίου και της Αγγέλως, εγεννήθη εις Τρίπολιν Αρκαδίας την 7ην Μαρτίου 1975. Είναι απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Κορίνθου. Την 15ην Μαΐου 2005 ενυμφεύθη την Σοφία Ηλιοπούλου μεθ’ ης απέκτησαν εν τέκνον. Προ της χειροτονίας του ηργάσθη ως αγρότης.

Εχειροτονήθη υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Διάκονος την 16ην Οκτωβρίου 2005 εις τον Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λίμνης Μαντινείας και Πρεσβύτερος τήν 18ην Ιανουαρίου 2007 εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Αθανασίου Βλαχέρνας. 

Ως Διάκονος διηκόνησε εις τον Μητροπολιτικόν Ιερόν Ναόν Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Από της χειροτονίας του εις Πρεσβύτερον έως της σήμερον διακονεί εις  τον Ιερόν Ναόν Αγίου Αθανασίου Βλαχέρνας  και παραλλήλως εξυπηρετεί εις την Ενορία Αγίου Ραφαήλ Τριπόλεως από την 1η Αυγούστου 2012 έως της σήμερον.

Και εις ανώτερα π. Παναγιώτη. Ευλογείτε!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια