Back to top
Παρασκευή, 21 Μαΐου, 2010 στις 7:00μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | CLOLONIS
ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Η Δευτέρα 17-05-10 θα γραφτεί στη χρυσή σελίδα του Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου, διότι εκείνη τη μέρα το Δημοτικό Σχολείο πήρε δύο κύπελλα!

Το πρώτο κύπελλο το πήρε στο χάντμπολ (χειροσφαίριση) με μια εύκολη νίκη 7-1.Σε αυτή τη νίκη βοήθησε πολύ ο Χρήστος Παπαγγελής ο οποίος σημείωσε 5 τέρματα κατά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως!

Το δεύτερο κύπελλο το κατάκτησε με δυσκολία, αφού οι αντίπαλοι ήταν εξίσου καλοί και εκεί που το Λεβίδι προηγείτο με 2-0, το 11ο  Δημοτικό επωφελήθηκε από την κούραση των παιχτών του Λεβιδίου και ισοφάρισε σε 2-2 και το ματς πήγε στα πέναλτι!! Όμως οι φοβερές αποκρούσεις του τερματοφύλακα μας Κώστα Τσιώλη και τα άπιαστα σουτ των παιχτών του Λεβιδίου (Γιάννη Τσιώλη, Χρήστο Παπαγγελή, Σταμάτη Καφαντάρη, Στάθη Κωτσιέλα, Γιώργο Γρίτσα, Γιάννη Σταμάτη, Κώστα Παρασκευόπουλο, Προκόπη Αθανασόπουλο, Μιχάλη Κανδαλέπα, Θοδωρή Κανακάρη, Σωτήρη Πανούση) έστειλαν το 11ο ¨αδιάβαστο¨!

Στο τέλος αφού το Λεβίδι ήταν πλέον διπλός πρωταθλητής έγινε ¨πανικός¨ στο γήπεδο και όλοι αποθέωσαν τους παίχτες! (εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι οι παίχτες έπαιξαν τον έναν αγώνα μετά τον άλλο με μόνο 30΄ξεκούραση).

Εγώ πιστεύω ότι το Λεβίδι νίκησε επειδή είχε την πιο θερμή εξέδρα, τον πιο καλό προπονητή (Κύριο Λεωνίδα Αρμόνη) και τους πιο καλούς παίχτες με δυνατά χέρια, πόδια και ώριμο μυαλό!!!

Αργότερα οι δασκάλες, μας ετοίμασαν σάντουιτς για να φάμε. Ύστερα βγήκαμε και μαζέψαμε τα σκουπίδια (που είχαν πετάξει αδιάφορα τα άλλα παιδιά) και μετά αναχωρήσαμε!Εγώ μπορεί να μην έπαιζα αλλά δεν με πειράζει διότι πάντα υπάρχουν καλύτεροι!!Εύχομαι του χρόνου να φέρουν κύπελλα και τ’ άλλα παιδιά για να τα συγχαρούμε!!!

Ο μαθητής της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου,  Θανάσης Β.Τσιώλης.

Σχόλια
  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ
    22 Μαΐου, 2010

    ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΤΟΥΚΙΕΡΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ!!!!!!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια