Back to top
Πέμπτη, 7 Μαΐου, 2015 στις 1:33μμ | Κατηγορία: Αγροτικά | Ν.Δ.Κ.
Μέχρι τις 10 Μαΐου οι δηλώσεις κτηνιάτρου εκτροφής – Κατάλογος κτηνιάτρων

Στα κατά τόπους Τμήματα Κτηνιατρικής και τα Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής τους θα πρέπει να δηλώσουν το αργότερο μέχρι 10 Μαΐου 2015 τον κτηνίατρο εκτροφής της επιλογής τους, οι κτηνοτρόφοι της χώρας.

PROBATA

Ο κατάλογος με τους εγκεκριμένους κτηνιάτρους εκτροφής οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εφαρμογή του προγράμματος του μελιταίου πυρετού αναρτήθηκε στο site του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (www.minagric.gr).
Έτσι, οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να δηλώσουν τον κτηνίατρο εκτροφής της επιλογής τους, ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί σύμβαση μεταξύ της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής και των κτηνιάτρων εκτροφής για το έργο της εφαρμογής του προγράμματος του μελιταίου στους συγκεκριμένους κτηνοτρόφους.
Η διαδικασία δεν απαιτεί την κατάθεση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ κτηνοτρόφου και κτηνιάτρου εκτροφής, παρά μόνο την έγγραφη δήλωση έναρξης συνεργασίας που αναφέρεται στην Υ.Α και δεν προκύπτει κόστος για τον παραγωγό.
Πρέπει επίσης, να τονιστεί η υποχρέωση των παραγωγών για την εφαρμογή του προγράμματος και η σύνδεσή του με την παράδοση γάλακτος και τις οικονομικές ενισχύσεις.

 
 
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια