Back to top
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2015 στις 9:04πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Σε έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου (αρ.πρωτ.74009/27465/3-6-2015), γνωστοποιήθηκαν οι κενές θέσεις για την χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην Αρκαδία.

Στο δήμο Τρίπολης υπάρχουν 69 κενές θέσεις, που αφορούν κυρίως χωριά, αφού στην πόλη της Τρίπολης δεν υπάρχει κενή θέση. Μεταξύ των χωριών που μπορεί να χορηγηθεί άδεια ίδρυσης φαρμακείου είναι και η Βλαχέρνα, της δημοτικής ενότητας Λεβιδίου. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση στην δημοτική ενότητα Λεβιδίου, μπορεί να χορηγηθεί άδεια ίδρυσης φαρμακείου σε όλα τα χωριά, πλην Λεβιδίου και Κανδήλας που υπάρχουν ήδη φαρμακεία.

farmakeio

Επίσης οι φαρμακοποιοί που θέλουν να κάνουν αίτηση για χορήγηση άδειας ιδρύσεως φαρμακείου, πρέπει να στείλουν την αίτησή τους, στο email: siakotou@arcadia.gr ή ιδιοχείρως στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ελ. Βενιζέλου 34, 2ο όροφο – γρ. 10 της Περιφερειακής Eνότητας Αρκαδίας. Στην ίδια απόφαση περιλαμβάνονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια