Back to top
Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2015 στις 4:50πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | CLOLONIS
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Παρόλα τα τερτίπια του καιρού, τις τελευταίες μέρες το πάει βρέχοντας, οι εκδηλώσεις στο χωριό μας συνεχίζονται κανονικά.

Την Τρίτη 11 Αυγούστου μετά τις 9:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μικρός και μεγάλος τελικός του Τουρνουά Βόλεϊ.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Βλαχέρνας και Άγαλι στο γήπεδο 5Χ5, στις 9:00 μ.μ. στο προαύλιο του σχολείου θα παρουσιαστούν χοροί από μικρούς, νέους και μεγάλους. Μετά την εκδήλωση του χορευτικού στις 10:30 μ.μ., θα ακολουθήσει το “πάρτυ νεολαίας” το οποίο διοργανώνει η Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου 5Χ5 από τις 6:00 – 8:00 το απόγευμα θα γίνουν οι εκλογές της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας. Το βράδυ 9:00μ.μ. – 2:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας.

Να θυμίσουμε επίσης και το πανηγύρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου, στο κέντρο “Καμάρες”, την Θεία Λειτουργία ανήμερα της Παναγίας το Σάββατο 15 Αυγούστου στο Μοναστήρι της Παναγίας Ελεούσας και την εορτή της Παναγίας Γοργοεπήκοου την Κυριακή 16 Αυγούστου, στο ομώνυμο εκκλησάκι.  

Καλές Διακοπές σε όλους.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια