Back to top
Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2015 στις 3:12μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
Ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων σε ακόμα έντεκα Δήμους της Αττικής

“Ξεκίνησε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, η Ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων σε ακόμα έντεκα Δήμους της Αττικής (Αχαρνών, Θρακομακεδόνων, Κρυονερίου, Αγίων Αναργύρων, Καματερού, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Φυλής, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Ηλιούπολης).

Όσοι έχουν ακίνητα στους εν λόγω Δήμους θα πρέπει (κανονικά) να έχουν λάβει ειδοποίηση που να τους αναφέρει τι ακριβώς έχει καταγραφεί αυτή τη στιγμή στο Κτηματολόγιο για τα ακίνητα αυτά.

Παρακαλούνται οι συμπατριώτες ή φίλοι της Βλαχέρνας να ελέγξουν προσεκτικά τα εν λόγω στοιχεία και να επιβεβαιώσουν αν αυτά είναι σωστά καταγεγραμμένα ή αν εμπεριέχουν σφάλματα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι σωστά, τότε δεν απαιτείται να κάνουν τίποτα, προς το παρόν. Αν έχουν ένα ή περισσότερα σφάλματα τότε (πιθανότατα) θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση διόρθωσης ή ένσταση (ανάλογα με το σφάλμα)

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης διόρθωσης/ένστασης κατά των στοιχείων της Ανάρτησης είναι δύο μήνες (έως 16/10/2015) για τους κατοίκους εσωτερικού και τέσσερις μήνες (έως 16/12/2015) για τους κατοίκους αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Αν έχουν κάποιο ακίνητο στις εν λόγω περιοχές και δεν έχουν λάβει ακόμα κάποια ειδοποίηση τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο γραφείο κτηματογράφησης ή την “Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε.” για να πάρουν σχετικές πληροφορίες και οδηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

– να επικοινωνήσουν/επισκεφθούν τα κατά τόπους γραφεία κτηματογράφησης

– να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας: στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.ktimatologio.gr

– να επικοινωνήσουν με το ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΧΑ ΑΕ

Διεύθυνση: Μεσογείων 288, ΤΚ 155 62 , Χολαργός
Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 65 05 600 (μεταξύ 09.00-16.00)
Τετραφήφιος : 1015 (μεταξύ 09.00-16.00)
Φαξ: 210 65 05 949
E-mail: ktimagen@ktimatologio.gr

ΚΤΙΉΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια