Back to top
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2015 στις 8:35πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
«Ηλεκτρονική εφημερίδα» απέκτησε το χωριό Δάρα Αρκαδίας

Το Δάρα από την 21η Σεπτεμβρίου 2015 διαθέτει νέα ενημερωτική ιστοσελίδα- ηλεκτρονική εφημερίδα με διαδικτυακό όνομα www.dara.gr
Οι επισκέπτες μπορούν μέσα από το μενού πλοήγησης να αναζητήσουν πληροφορίες για το χωριό & την ιστορία του, Νέα, δράσεις των συλλόγων και του Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας. Το περιεχόμενο θα εμπλουτιστεί και θα αναπτυχθούν περισσότερες στήλες με πλούσιο και αυθεντικό φωτογραφικό υλικό.
Επιδίωξη μας είναι η σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας Δαραίους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας.

Στόχος μας επίσης είναι η προβολή του τόπου και του ανθρώπινου δυναμικού του καθώς και η ανάδειξη πρωτοβουλιών, εθελοντικών δράσεων και έργων, που δημιουργούν πολιτιστικό και οικονομικό πλεόνασμα. Προσκαλούμε όλους, συμπατριώτες, φίλους των Δαραίων και ιδιαίτερα τους νέους να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν την ενημερωτική ιστοσελίδα- ηλεκτρονική εφημερίδα με ιδέες, άρθρα & φωτογραφικό υλικό, ώστε να υπάρχει συνεχής ροή & ανανέωση.

daras

Email: ethnosdara@gmail.com

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο Dara.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια