Back to top
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2015 στις 1:13μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | dimmeg
Πρωτοβουλία για ίδρυση νέου Πολιτιστικού Συλλόγου στη Κώμη Αρκαδίας
Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Κώμης, Γιάννης Ντόκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης Δημήτριος (Δήμος) Σωτηρόπουλος, προσκαλούν τους συμπατριώτες τους από την Κώμη να στηρίξουν με συμμετοχική διάθεση την πρωτοβουλία τους, για την ίδρυση νέου εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου με έδρα την Κώμη.
Η δημιουργία Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα θα έχει πρωτίστως το νόημα της επανένωσης των απανταχού συμπατριωτών μας, στη βάση κοινών στόχων και σκοπών σχετικά με την ανάδειξη και την ενίσχυση των μοναδικών πολιτιστικών στοιχείων του τόπου μας.
Βασικές μας προτεραιότητες μεταξύ άλλων θα είναι: η διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, η διατήρηση τοπικών εθίμων, η εκτέλεση κοινωφελών και φιλανθρωπικών έργων, ο εξωραϊσμός εν γένει της κοινότητας, η οργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και ο,τι άλλο από κοινού αποφασίσουμε.
Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977.465315 – 6955.690569  – 6958.458100 ή στο e-mail:sotdimos@yahoo.gr προκειμένου να συσταθεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία θα αναλάβει την οργάνωση των διαδικασιών για τη σύσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου.
 
KOMH
 
Αναμένουμε την συμμετοχή σας.
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια