Back to top
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2015 στις 10:30πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ AΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 52/2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΗΣ 23ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 736/2015

ΘΕΜΑ: Παραχώρηση γραφείου στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Βλαχέρνας.

Στην Τρίπολη σήμερα την 23η Νοεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από την με αριθμ. πρωτ. 54054/19-11-2015 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνου Αναστάσιου, η οποία επιδόθηκε και δημοσιεύτηκε νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010. Παρόντος του Δημάρχου κ. Παυλή Δημητρίου και κατά την εκφώνηση του καταλόγου διαπιστώθηκε, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 41 μελών παραβρέθηκαν παρόντα 38 και ονομαστικά οι:

1. Κακλαμάνος Αναστάσιος (Πρόεδρος Δ.Σ.) 2. Κοσκινάς Δημήτριος (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.) 3. Παρασκευόπουλος Νικόλαος (Γραμματέας Δ.Σ.) 4. Βόσνος Δημήτριος 5. Τυροβολάς Δημήτριος 6. Καραλής Θεόδωρος 7. Μπρακουμάτσου Θεοδώρα 8. Παπαχρόνης Παναγιώτης 9. Τότσης Ηλίας 10. Παπαδημητρίου Σωτήριος 11. Δάλκου Αναστασία 12. Κώτσινας Ιωάννης 13. Βρέντας Σπυρίδων 14. Παπούλιας Νικόλαος 15. Αληγεώργα Γαρυφαλλιά Κόνη 16. Δημόπουλος Σπύρος 17. Γεωργανόπουλος Νικόλαος 18. Μπένος Γεώργιος 19. Σταμάτης Χαράλαμπος 20. Σωτηρόπουλος Δημήτριος 21. Σταματόπουλος Δημήτριος 22. Αδαμόπουλος Γεώργιος 23. Καλδής Αναστάσιος 24. Σμυρνιώτης Ιωάννης 25. Ταλούμης Κωνσταντίνος 26. Εικοσιδέκα Μαρία 27. Γκόφης Αθανάσιος 28. Μπισιούλης Ζαφείριος 29. Τζιούμης Κωνσταντίνος 30. Κούρος Ηλίας 31. Χατζόπουλος Στέφανος 32. Αλεξάκης Βασίλειος 33. Τσιαμούλος Νικόλαος 34. Νίκου Παρασκευάς 35. Γιαννούλη Αντωνία 36. Λάζαρης Ιωάννης 37. Νικολάου Δημήτριος 38. Κάμαρης Ηλίας.

Απουσίαζαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.: 1.Ζαμπαθά Χριστίνα, 2. Αυδής Ανδρέας και 3.Τσούκας Αναστάσιος αν και είχαν προσκληθεί νόμιμα.

Παρόντες στη Συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας κ. Κολλίντζας Δημήτριος, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου κ. Μαλλίρης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ριζών κ. Τζιντής Νικόλαος, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Δόριζας κ. Λυμπερόπουλος Κωνσταντίνος και ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Κερασιάς κ. Βελισσάρης Χρήστος. Παρών στη Συνεδρίαση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρίπολης κ. Καπόγιαννης Σωτήριος ο οποίος είχε προσκληθεί νόμιμα για το σκοπό αυτό.

Στη Συνεδρίαση αυτή παρευρέθηκε και η Δημοτική Υπάλληλος κ. Κατσαφούρου Χέριετ για την τήρηση των πρακτικών.

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων προ ημερήσιας διάταξης αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.:

1.Σμυρνιώτης Ιωάννης, 2.Κοσκινάς Δημήτριος, 3.Ταλούμης Κωνσταντίνος, 4.Εικοσιδέκα Μαρία, 5.Γκόφης Αθανάσιος, 6.Μπισιούλης Ζαφείριος, 7.Τζιούμης Κωνσταντίνος, 8.Κούρος Ηλίας, 9.Χατζόπουλος Στέφανος, 10.Αλεξάκης Βασίλειος, 11.Γιαννούλη Αντωνία, 12.Λάζαρης Ιωάννης και 13.Κάμαρης Ηλίας.

Πριν την έναρξη της συζήτησης της με αριθμό 748 Α.Δ.Σ. αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.: Τσιαμούλος Νικόλαος και Νίκου Παρασκευάς.

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος είπε:

Παρακαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να συζητήσει εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα: Παραχώρηση γραφείου στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Βλαχέρνας. Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα απεφάνθη για το κατεπείγον του θέματος και απεδέχθη τη συζήτηση του θέματος.

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο κ. Παυλή Δημήτριο, ο οποίος έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου την ακόλουθη εισήγηση του Τμήματος Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας.

Θέτουμε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Την υπ’ αριθμ. πρωτ. 44281/23-09-2015 αίτηση της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας, όπου ζητά την παραχώρηση γραφείου στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Βλαχέρνας, προκειμένου εκεί να έχει την έδρα της η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας, να διατηρεί τα αρχεία της και να κάνει εκεί τα συμβούλιά της. Συγκεκριμένα ζητά το πρώτο γραφείο από αριστερά του διαδρόμου του 1ου ορόφου (γραφείο πρώην τηλεφωνητή)

2. Την υπ’ αριθμ. 8/31-10-2015 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Βλαχέρνας, που γνωμοδοτεί υπέρ της παραχώρησης του χώρου στο Πνευματικού Κέντρου Βλαχέρνας.

3. Τις διατάξεις του άρθρου 65, παρ. 1, του Ν.3852/2010 (Καλλικράτης).

Παρακαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο, να αποφασίσει για την παραχώρηση, του πρώτου γραφείου από αριστερά του διαδρόμου του 1ου ορόφου (γραφείο πρώην τηλεφωνητή), στο Πνευματικό Κέντρο Βλαχέρνας, στην Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας, προκειμένου εκεί να έχει την έδρα της, να διατηρεί τα αρχεία της και να κάνει εκεί τα συμβούλιά της. με την υποχρέωση, ότι τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας θα έχουν την ευθύνη για την καθαριότητα και την συντήρηση του γραφείου, με σκοπό πάντα την ενεργό δράση της προς όφελος του χωριού.

Μετά από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι   Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

Παραχωρεί το πρώτο γραφείο από αριστερά του διαδρόμου του 1ου ορόφου (γραφείο πρώην τηλεφωνητή), στο Πνευματικό Κέντρο Βλαχέρνας, στην Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας, προκειμένου εκεί να έχει την έδρα της, να διατηρεί τα αρχεία της και να κάνει εκεί τα συμβούλιά της. με την υποχρέωση, ότι τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας θα έχουν την ευθύνη για την καθαριότητα και την συντήρηση του γραφείου, με σκοπό πάντα την ενεργό δράση της προς όφελος του χωριού. Παρακαλεί τον κ. Δήμαρχο για τη πιο πέρα ενέργεια και εξέδωσε την υπ’ αριθμό 736/2015 απόφασή του.

Ο Πρόεδρος  

Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια