Back to top
Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2010 στις 3:29μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Μαθήματα πρώτων βοηθειών στους πυρόπληκτους δήμους Μεγαλόπολης, Τεγέας και Λεβιδίου

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης μέσω του Τομέα Νοσηλευτικής και της Νοσηλεύτριας -Εκπαιδεύτριας Μαρίας Σταματοπούλου αξιοποιώντας χρηματική δωρεά της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Αυστραλίας υλοποίησε  πρόγραμμα τετράμηνης διάρκειας με τίτλο: 
Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Σχολικής Υγιεινής  στου πυρόπληκτους δήμους του Νομού  Αρκαδίας.
Πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις πρώτων βοηθειών με θεωρητική και πρακτική άσκηση, έγινε ενημέρωση του πολύπλευρου έργου και των δράσεων του Ε.Ε.Σ. και των Εθελοντών του.Κατά το πέρας των διαλέξεων  δωρίζονταν ολοκληρωμένα φαρμακεία  και οδηγοί πρώτων βοηθειών. Οι φορείς που συμμετείχαν ήταν κατά σειρά παρακολούθησης το Δημοτικό Σχολείο Λεβιδίου- Γυμνάσιο Μεγαλόπολης-Δημοτικό Σχολείο Ριζών-1ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης-2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης-3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης-Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Κανδήλας.
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε  για την συνεργασία και ευελπιστούμε στην περαιτέρω συνεργασία.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Κοντογιάννη Νικόλαο, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας και τον Κο Γιαννίκα Αθανάσιο, Σχολικό Σύμβουλο, Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για την βοήθεια και την συνεργασία ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα με επιτυχία.

Πηγή: kalimera-arkadia.blogspot.com

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια