Back to top
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2016 στις 7:02μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Ομάδα εργασίας για πολιτιστικά δρώμενα δημιούργησε ο δήμος Τρίπολης
Με δεδομένη την ανάγκη συγκρότησης οµάδας εργασίας για τη µελέτη και επεξεργασία θεµάτων που αφορούν την διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και εν γένει πολιτιστικών δρώµενων του ∆ήµου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, υπόγραψε απόφαση με την οποία συγκροτεί οµάδα εργασίας αποτελούµενη από τους:
 
α)  Θεόδωρο Λεµπέση, καλλιτεχνικό διευθυντή, µουσικό
β) Βρέντα Σπυρίδωνα, αντιδήµαρχο του ∆ήµου Τρίπολης µε καθ’ ύλην αρµοδιότητες Τουριστικής Ανάπτυξης, Αθλητισµού, Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισµού και
γ) Τσάµη Θεόδωρο, προϊστάµενο του τµήµατος Τουρισµού της ∆/νσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης.
 
ORXOMENOSTHEATRO1
 
Έργο της οµάδας εργασίας θα είναι η µελέτη και η επεξεργασία θεµάτων και η υποβολή προτάσεων και εισηγήσεων στα αρµόδια όργανα του ∆ήµου και ιδίως:
• Ο συντονισµός των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
• Ο συντονισµός της προβολής των πολιτιστικών δρώµενων του ∆ήµου στα Μ.Μ.Ε.
• Η υποβολή προτάσεων για την πραγµατοποίηση συγκεκριµένων πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα διοργανώνει ή θα συµµετέχει ο ∆ήµος, για τον τόπο, τον χρόνο διεξαγωγής τους, κλπ.
• Η µέριµνα για τη διασφάλιση της πολιτιστικής κληρονοµιάς και για την ανάδειξη του ∆ήµου µέσω αυτής.
Υπεύθυνος λειτουργίας της οµάδας εργασίας ορίζεται ο κ. Θεόδωρος Λεµπέσης. Οι υπηρεσίες του ∆ήµου θα πρέπει να παρέχουν τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες και να συνδράµουν το έργο της ανωτέρω οµάδας εργασίας. Στα µέλη της οµάδας δεν θα καταβληθεί κανενός είδους αµοιβή.
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια