Back to top
Δευτέρα, 7 Μαρτίου, 2016 στις 8:14μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Η Οινοποιία Μποσινάκη παρουσίασε το νέο προϊόν με τίτλο “ΙΕΡΕΙΑ” στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2016

Από προχθές Σάββατο έως σήμερα Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε η γνωστή έκθεση κρασιών “Οινόραμα”, στο Ζάππειο Μέγαρο. Μια εμπειρία με σχεδόν 1500 κρασιά, ανάμεσά τους και της νέας, πολύ καλής εσοδείας και περισσότερα από 200 οινοποιεία, καθιερωμένα, λιγότερο γνωστά, μεγάλα, έως και δεκάδες μικρά, σε ειδική μάλιστα αίθουσα («Οινικές Αποκαλύψεις»). Υπήρχε και το «Wine Bar» (ελεύθερης δοκιμής κρασιών) της έκθεσης, με «φυσικά» και βιοδυναμικά κρασιά, κρασιά από αυτόρριζα αμπέλια ή από ιθαγενείς ζύμες και κρασιά από σπάνιες, αφανείς ποικιλίες αμπέλου. Μέχρι και καλλυντικά από κρασί και υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένα ελαιόλαδα, που παράγουν οινοποιοί, είχε το φετινό Οινόραμα.

Από την Αρκαδία συμμετείχαν οι: Οινοποιία Μποσινάκη, Οινοποιείο Τρουπή, Κτήμα Σπυρόπουλου, Besiri Winery, Κτήμα Καλογερόπουλου, Κτήμα Τσέλεπου.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Στο φετινό “Οινόραμα” η Οινοποιία Μποσινάκη παρουσίασε το νέο προιόν με τίτλο “ΙΕΡΕΙΑ”. Συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας παραγωγό, ευχόμαστε να απολαύσουμε και άλλα, νέα, ποιοτικά οινικά προϊόντα του.

OINORAMA zappeio 20164

OINORAMA zappeio 20165

foto: tzortz pns

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια