Back to top
Τρίτη, 15 Μαρτίου, 2016 στις 10:55μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | THANOS
Ανακοίνωση της Μ.Κ.Β.

Προς:

Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Αγαπητοί φίλοι κ συγχωριανοί, μέλη του συλλόγου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι σήμερα στήριξη σας στο Σύλλογο. Στην τελευταία Γενική Συνέλευση που έγινε στις 06/03/2016 με θέματα :

1) Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής

2)Οικονομικός απολογισμός

3) Λοιπά θέματα

Δυστυχώς με λύπη σας λέμε πως υπήρχε απροθυμία όχι μόνο υποψηφίων αλλά και μελών. Έτσι όπως ορίζει το άρθρο 14 του καταστατικού, ο σύλλογος συγκαλεί νέα Γενική Συνέλευση με τα ίδια θέματα την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Μαρτίου και Ώρα 20:30 στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βλαχέρνας. Σε περίπτωση όμως που δεν υπάρξει πάλι απαρτία μελών κ υποψηφίων τότε πάμε σε Τρίτη Γενική Συνέλευση εντός 8 ημερών στις 27 Μαρτίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Ζητάμε λοιπόν από τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο δηλώνοντας συμμετοχή ως υποψήφιοι , ώστε το νέο Δ.Σ που θα προκύψει να μπορέσει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου . Στην προσπάθειά μας να μπορέσουμε να κρατήσουμε το χωριό μας ζωντανό και ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ Μας, για να διατηρήσουμε τα ήθη και τις παραδόσεις μας, σας καλούμε να συμμετέχετε εκλέγοντας το νέο Δ.Σ ώστε να συνεχιστεί από την πλευρά του συλλόγου η προσπάθεια για το καλό του χωριού μας. Είναι πολύ σημαντική η προσφορά και η βοήθεια από όλους μας χωρίς ανταλλάγματα και περιμένοντας επαίνους για όλους μας στον τόπο που κατοικούμε !!!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλογου

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια