Back to top
Δευτέρα, 11 Απριλίου, 2016 στις 8:51πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Την Τρίτη 12 Απριλίου σύσκεψη στο Λεβίδι για την αντιπυρική περίοδο 2016

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο 2016, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρκαδίας, θα πραγματοποιήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις με τους Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων, όπου εκεί θα υπάρξει καταγραφή, ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων, για πιο ολοκληρωμένη οργάνωση. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα εντοπιστούν οι όποιες ελλείψεις και κενά υπάρχουν σε θέματα συντονισμού, πρόληψης αλλά και επέμβασης εν ώρα έκτακτου γεγονότος. 

fotia-DASOS

Την Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 10.00 πμ., στο πρώην Δημαρχιακό Μέγαρο Τεγέας, καλούνται να παρευρεθούν οι Πρόεδροι ή Εκπρόσωποι από τις Τοπικές Ενότητες που ανήκουν στις Δημοτικές Ενότητες Τεγέας, Σκιρίτιδας, Βαλτετσίου, Κορυθίου και Τρίπολης. 

Την Τρίτη 12 Απριλίου, στις 10.00 πμ, στο πρώην Δημαρχιακό Μέγαρο Λεβιδίου, καλούνται να παρευρεθούν οι Πρόεδροι ή Εκπρόσωποι από τις Τοπικές Ενότητες που ανήκουν στις Δημοτικές Ενότητες Λεβιδίου, Φαλάνθου και Μαντινείας. 

Η παρουσία όλων κρίνεται σημαντική και απαραίτητη. Στις συσκέψεις θα παρευρεθεί και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρκαδίας, κ. Λαρέζος Θεόδωρος.

Εκ του Γραφείου τύπου

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια