Back to top
Κυριακή, 8 Μαΐου, 2016 στις 1:13μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
Ο Δήμαρχος Τρίπολης εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες.
Η γιορτή της μητέρας αποτελεί μια σημαντική μέρα για όλους μας.  
 
«…Κ’ η φωνή της μητέρας, πόσο σύγχρονη, καθημερινή, σωστή, – μπορεί να προφέρει φυσικά τα πιο μεγάλα λόγια ή και τα πιο μικρά, στην πιο μεγάλη σημασία τους…» Γιάννης Ρίτσος,
 
Η μητέρα μου (από τον “Ορέστη”) Η γιορτή της μητέρας αποτελεί μια σημαντική μέρα για όλους μας. Μια τέτοια μέρα δεν θυμίζει μόνο, σε μικρούς και μεγάλους, την χωρίς όρια αγάπη της και την στοργή που βρίσκεται στην αγκαλιά της, αλλά αποτελεί πάνω από όλα ένα φόρο τιμής στη μητρότητα.
 
MHTERA EORTH
 
Η μάνα, η μητέρα, η μαμά, όπως την αποκαλεί ο καθένας από εμάς, είναι και θα είναι αδιαμφισβήτητα το θεμέλιο της οικογένειας, ο πρώτος σταθμός αξιών που συναντάμε στη ζωή μας.
 
Στηρίζει, συμβουλεύει, προσφέρει ανιδιοτελώς, συνεχίζει να υπάρχει έστω και νοερά. Η τιμή στο πρόσωπό της, ένα πρόσωπο που αντιπροσωπεύει τις αξίες της οικογενειακής και κοινωνικής συνοχής που πάντα θα μας ακολουθούν στις δύσκολες στιγμές της ζωή μας, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε ως ένδειξη αφοσίωσης, σεβασμού και ευγνωμοσύνης.
 
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής τιμά την Ημέρα αυτή και εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες. Πάντα να υπάρχει η ζεστασιά της μητρικής αγκαλιάς σε όλες τις συνθήκες της ζωής μας.   
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια