Back to top
Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2016 στις 9:39μμ | Κατηγορία: Αστυνομικά | argy
Δενδρύλλια κάνναβης σε δύο τοπικές κοινότητες του δήμου Τρίπολης, εντόπισε η Αστυνομία.
Συνελήφθησαν, σήμερα (6-6-2016) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, σε δύο (2) περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 48 ετών, αντίστοιχα, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σήμερα (6-6-2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 40χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης.
Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα (6-6-2016) το πρωί, σε άλλη τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έρευνα σε εξωτερικό χώρο οικίας του 48χρονου ημεδαπού, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν (58) δενδρύλλια κάνναβης.
 
KANABI DENTRYLLIO
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.
 
*** Πληροφορίες vlaxerna.gr: Η μία περίπτωση αφορά την περιοχή της Τ.Κ. Θάνα και η άλλη περίπτωση αφορά την περιοχή Τ.Κ. Βλαχέρνας (ο συλληφθέντας όμως, δεν είναι Βλαχερναίος).
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια