Back to top
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2016 στις 12:11πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής για τα λουκέτα σε Α.Τ. Λεβιδίου και Σταδίου

Το λουκέτο στα Α.Τ Λεβιδίου και Σταδίου απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Ως γνωστόν ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαχρόνης είχε ζητήσει με επιστολή του, την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρίπολης για το θέμα αυτό.

LEBIDI ASTYN TMHMA

Ο Παναγιώτης Παπαχρόνης ζήτησε να βγει ένα νέο ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο, με το οποίο να ζητούν, να έρθει σε διάλογο το υπουργείο με τους πολίτες και τους φορείς, πριν προχωρήσουν στο τελικό διάταγμα. “Ας έχουν και οι πολιτικοί, μεγαλοδικηγόροι και μεγαλοδημοσιογράφοι τους αστυνομικούς τους στα 20 χιλιόμετρα, αν θεωρούν οτι τα χιλιόμετρα δεν παίζουν ρόλο”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Σταμάτης ανέφερε πως το κόστος για το αστυνομικό τμήμα στο Λεβίδι είναι μηδενικό, αφού οι λειτουργικές δαπάνες καλύπτονται από το δήμο και επομένως δεν μπορεί να υπάρχει η πρόφαση του οικονομικού κόστους για τη λειτουργία του. “Ποιος είναι ο κ.Τόσκας που είναι αμετάπειστος; Τα κρούσματα κλοπών ολοένα μεγαλώνουν. Αν δεν μπορεί ο υπουργός να έρθει εδώ να μιλήσουμε να πάμε εμείς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρίπολης και οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων, καθώς επίσης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.  Ο Δήμαρχος πρότεινε να υπάρξει διαπαραταξιακή επιτροπή, που θα επισκεφθεί τα τμήματα και θα μιλήσει με τους υπαλλήλους και τους αστυνομικούς. Η ίδια επιτροπή θα μιλήσει και με τους βουλευτές και με τον ίδιο τον Υπουργό. Μπορεί η κυβέρνηση με τις αποσπάσεις και την κινητικότητα των υπαλλήλων να λύσει το θέμα. Την άλλη βδομάδα πρέπει να γίνουν οι επαφές. Τελικά αποφασίστηκε να συσταθεί η διαπαραταξιακή για να προχωρήσει στις περαιτέρω κινήσεις.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια