Back to top
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, 2016 στις 11:54μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (8-9/10/2016) που πέρασε.

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ: 2-1

ORXOMENOS LEVIDIOU

Με νίκη ξεκίνησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ορχομενού Λεβιδίου, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄  κατηγορίας του Ν. Αρκαδίας. Κέρδισε την ομάδα του Απόλλων Τυρού με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σκόρερ και των δύο γκολ του Ορχομενού, ο Κ. Βλαχοκυριάκος.

Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ θα πάρει τους τρεις βαθμούς α.α., αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αντιμετώπιζε την ομάδα του ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΥ που δεν “κατέβηκε” στο πρωτάθλημα.  Έτσι  την Κυριακή η ομάδα του Ορχομενού θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ-19 της Σπάρτης, σε φιλική αναμέτρηση. Στον αγώνα αυτό θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου στον Ορχομενό Λεβιδίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περσινής περιόδου, στην Β΄ κατηγορία Ν. Αρκαδίας.

orxomenos-sparth

***

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΕΠΛΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-0

PAO KANDHLAS

Ισοπαλία χωρίς τέρματα είχαμε στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Β΄  κατηγορίας του Ν. Αρκαδίας, μεταξύ του ΠΑΟ Κανδήλας και της Ελπίδας. Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟ Κανδήλας θα αντιμετωπίσει τον ΑΡΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

***

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ορχομενός Λεβιδίου – Τεγέα: 0-3

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια