Back to top
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, 2016 στις 11:42μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
“ΑΝΑΨΑΝ” ΤΑ ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

“Άναψαν” τα παλλόμενα φανάρια, στις εισόδους της Βλαχέρνας, που προειδοποιούν τους οδηγούς να ελαττώνουν ταχύτητα. Ως γνωστόν η κίνηση οχημάτων στο χωριό, λόγω  εθνικής οδού, είναι συνεχής και μεγάλη. Η μελέτη που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 2015 με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου Παν. Παπαχρόνη και του προέδρου της Τ.Κ. Βλαχέρνας, οδήγησε στην τοποθέτηση των φαναριών τον Φλεβάρη του 2016.  Σήμερα ηλεκτροδοτήθηκαν και είναι πλέον λειτουργικά και χρήσιμα.

fanaria-2016

Η τοποθέτηση των παλλόμενων φαναριών, θα βοηθήσει στην μείωση ατυχημάτων. Άλλωστε οι πληροφορίες του vlaxerna.gr  λένε πως σύντομα θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις επί της εθνικής οδού, που διέρχεται από την Βλαχέρνα και θα μειώσουν ακόμη περισσότερο τους κινδύνους για ατυχήματα, αλλά θα αναβαθμίσουν και την εικόνα του χωριού. 

Σχόλια
  1. Παναγιωτης Σπυρου Παπαχρονης
    20 Οκτωβρίου, 2016

    Θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα τον δημαρχο Τριπολης, την τεχνικη υπηρεσια του δημου και τον ηλεκτρολογο του δημου, καθως και την ΔΕΗ που βοηθησαν στο να ολοκληρωθει η τοποθετηση και η ηλεκτροδότηση των παλλομενων φαναριων στις εισοδους Βλαχερνας (και Λεβιδιου). Ολοκληρωθηκε ενα αιτημα ετων, καθως ειχαμε θρηνησει πολλα θυματα, ενω ακομη περισσοτεροι ειχαν εμπλακει σε ατυχηματα λογω της ταχυτητας, ειδικα στην Βλαχερνα. Η προσπαθεια για την ασφαλεστερη διελευση απ το χωριο μας, θα συνεχιστει και με αλλες παρεμβασεις… Ας μην ξεχναμε ολοι μας ομως, οτι τιποτε δεν αντικαθιστα την ιδιαιτερη προσοχη των οδηγων…!!

  2. Παναγιώτης Λολώνης
    20 Οκτωβρίου, 2016

    Πολύ σωστή ενέργεια.
    Μπράβο.

    Παν. Χαρ. Λολώνης

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια