Back to top
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2016 στις 11:41μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (17-18/12/2016) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ: 0-2

Νίκη για την ομάδα του Ορχομενού εκτός έδρας επί της ομάδας ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ με σκορ 2-0. Σκόρερ οι Κ. Βλαχοκυριάκος (πέναλτι) και ο Ντρέου. Η ομάδα του Λεβιδίου, μετά από έντεκα αγωνιστικές, βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Απόλλων Τυρού.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

από το Korakovouni Web Radio

 

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 1-3

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Κανδήλας που κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα Μέγας Αλέξανδρος, με σκορ 3-1. Σκόρερ για την ομάδα οι Παπαμανωλόπουλος, Παλούμπης και Σωτηρόπουλος.

Μετά από δώδεκα αγωνιστικές η ομάδα της Κανδήλας βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Αρκαδίας. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟ Κανδήλας αγωνίζεται εντός έδρας με την ομάδα της Νεστάνης.

***

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-5

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ: 68 – 71

Ήττα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, με 68-71 από την ομάδα της Μεγαλόπολης ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ. Επόμενη αγωνιστική (6η) η ομάδα της Κανδήλας υποδέχεται την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Πάνας: Τσώνης 2, Μάλλιος 2, Σταθόπουλος 13, Μπάρλας 13, Προκόπος 13 (3), Μανιατέας, Σινανάι 16, Λινάρδος , Κωτσιόπουλος 9 (1).
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια