Back to top
Σάββατο, 14 Αυγούστου, 2010 στις 4:57μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | CLOLONIS
ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5: ΒΛΑΧΕΡΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 1-3

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Βλαχερναϊκός και οι Μπέμπηδες, κατάφεραν να φτάσουν  στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά, που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Βλαχερναϊκός, είχε πολλά κενά στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχθεί 3 γκολ από τους Μπέμπηδες!!  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βλαχερναϊκός κάλυψε τα κενά του και έπαιξε συγχρονισμένα με αποτέλεσμα να σημειώσει ένα τέρμα το οποίο σκόραρε ο Γιώργος Παπαδάκος. Τρία λεπτά πριν από την λήξη ο Βλαχερναϊκός κερδίζει πέναλτι το οποίο ανέλαβε να  εκτελέσει ο Νίκος Πανούσης, ο οποίος όμως το έχασε και έγινε ο μοιραίος παίχτης του αγώνα. Να τονίσουμε ότι οι παίχτες που σκόραραν για τους Μπέμπηδες ήταν οι:  Πάνος Μακρής στο 13ο  και στο 19ο λεπτό και Μαλάντος στο 23ο, ενώ για τον Βλαχερναϊκό το τέρμα το πέτυχε ο Νίκος Πανούσης στο 40ο  λεπτό. Στο τέλος έγινε απονομή και στις τρεις ομάδες που παραβρέθηκαν εκεί. Ο Γιώργος Παπαδάκος πήρε τον τίτλο του ΜVP, αφού σε όλους τους αγώνες σημείωσε συνολικά 7 τέρματα.

Στην ομάδα των Μπέμπηδων συμμετείχαν οι:  Σταύρος Μεγρέμης,  Σταύρος Αποστολόπουλος, Γιώργος Παπαχρόνης,  Μακρής,  Μαλάντος,  Στέργιος και Χρήστος Πανούσης.

Στην ομάδα του Βλαχερναϊκού συμμετείχαν οι: Γιώργος Παπαδάκος, Νίκος Πανούσης, Γιώργος Πανούσης, Μίμης Γιάκης, Πέτρος Πανούσης, Σωτήρης Πανούσης, Παναγιώτης Μεγρέμης.

 Πιστεύω ότι κάθε χρόνο η Α.Ε.Β. θα πρέπει να  διοργανώνει τέτοιου είδους τουρνουά και άλλες δραστηριότητες, για να συνεχίσει να έχει ζωή το χωριό μας.

 Θανάσης Β. Τσιώλης, μαθητής  Πρώτης Γυμνάσιου.


Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια