Back to top
Τετάρτη, 5 Ιουλίου, 2017 στις 8:54μμ | Κατηγορία: Παιδεία | Ν.Δ.Κ.
Πανδαισία καλλιτεχνικής ομορφιάς στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής, του συμπατριώτη μας Αντώνη Κολλιντζογιαννάκη.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Αγοράς Αργύρη με κάθε επιτυχία η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αντώνη Κολλιντζογιαννάκη «ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ», των εκδόσεων Γαβριηλίδη.

Την παρουσίαση του ποιητή και του έργου του έκαναν με γλαφυρότητα οι φιλόλογοι Γιώτα Ξυλιά και Ελένη Ροδοπούλου. Ποιήματα διάβασαν με την καταπληκτική τους φωνή οι ηθοποιοί Περικλής Βασιλόπουλος και Αγγελική Ντερβίση, καθώς και ο ποιητής Αντώνης Κολλιντζογιαννάκης.

Στην παρουσίαση ακούστηκαν ζωντανά συνθέσεις  του Γιωργου Παπαδόπουλου απο τα δισκογραφικά του έργα Ονειρόδρομοι και Χρώματα απο τον ίδιο τον συνθέστη στην κιθάρα, και την Κωνσταντίνα Τσεκούρα Στο φλάουτο,που ενθουσίασαν τους ακροατές. Μια ανάσα δροσιάς σε δύσκολους καιρούς.

Αξίζει να σημειωθεί οτι προγραμματίζονται απο τη νέα σεζόν δύο  μεγάλες Μουσικοποιητικές βραδιές τόσο στην Πάτρα όσο και στην Τρίπολη όπου κατάγεται ο Αντώνης Κολλιτζογιαννάκης  με περισσότερα ποιήματα του και συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια