Back to top
Παρασκευή, 11 Αυγούστου, 2017 στις 9:45πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Έτοιμη η μελέτη του Μεθυδρίου για να αλλάξουν οι αγωγοί ύδρευσης σε χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Την σχετική μελέτη για την αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης σε χωριά του Δήμου Τρίπολης κατάθεσε ο Σύνδεσμος Μεθυδρίου για ένταξη στο ΕΣΠΑ. Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Μεθυδρίου κ. Αδαμόπουλος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, κάνοντας ειδική αναφορά στον προκάτοχό του, Ιωάννη Κατσίρη που είχε ξεκινήσει τη μελέτη αυτή, όταν ήταν στη θέση του Προέδρου στο Σύνδεσμο Μεθυδρίου.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο 5.500.000 ευρώ και ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι υπάρχει η δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ για να πάψει ο κόσμος να πίνει νερό από αμιαντοσωλήνες. 

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την αντικατάσταση των δευτερευόντων αγωγών ύδρευσης οι οποίοι συνδέονται με τον αγωγό μεταφοράς νερού από τις πηγές Μεθυδρίου και οι οποίοι εξυπηρετούν τους οικισμούς των τ.κ. Αρτεμισίου, Κάψια, Λουκά, Σημιάδων της δ.ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου Ζευγολατίου της δ.ε. Κορυθίου, και Αγ. Βασιλείου, Πελάγους της δ.ε. Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης, καθώς και των τ.κ. Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιόπυργου, Παναγίτσας, Χωτούσας της δ.ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης. 

 Πηγή

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια