Back to top
Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2017 στις 7:27μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | CLOLONIS
“Εδώ είν΄ αλώνι για χορό”!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Εντυπωσιακή ήταν η τελετή λήξης στο φετινό φεστιβάλ Επιδαύρου, με αφιέρωμα στην μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά. Τραγουδιστές, χορευτές και οργανοπαίχτες (συνολικά 300 άτομα), έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Την έναρξη της παράστασης, έκανε η ΒΛΑΧΕΡΝΑ, με τους ήχους της πίπιζας (Γιώργος Ι. Καρούντζος) και του νταουλιού (Θανάσης Γ. Καρούντζος). Οι τραγουδιστές (μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Τσαρουχάς) και οι χορευτές ξεσήκωσαν τις χιλιάδες κόσμου που ανταπέδωσε με το έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου ολοκλήρωσε τον κύκλο των φετινών του παραστάσεων με ένα τιμητικό-γιορταστικό αφιέρωμα στην πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές και στους συμμετέχοντες φορείς και εθελοντές. Τα τραγούδια και οι χοροί συνέθεσαν τον άξονα της παράστασης σε τρείς ενότητες: Ιστορική μνήμη, Κύκλος της Ζωής και Κύκλος του Χρόνου με σημείο αναφοράς τα καλοκαιρινά πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου.

Το vlaxerna.gr ήταν παρόν και κατέγραψε τις εικόνες από την ωραιοτάτη αυτή εκδήλωση. Διπλά βέβαια χαρούμενοι και ευχαριστημένοι, βλέποντας και τους δικούς μας συμπατριώτες να συμμετέχουν. Να αναφέρουμε πως αρκετοί Βλαχερναίοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

 

Σχόλια
  1. Παναγιώτης Λολώνης
    25 Αυγούστου, 2017

    Θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες. Και σε άλλα με υγεία.
    Παν. Χαρ. Λολώνης

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια