Back to top
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2017 στις 10:46πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | dimmeg
Δήμαρχος Τρίπολης: για τυπικούς λόγους κόπηκε το έργο της αλλαγής αμιαντοσωλήνων ύδρευσης, από την διαχειριστική αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα ξαναγίνει προκήρυξη.
Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, σχετικά με το θέμα της αλλαγής των αμιαντοσωλήνων ύδρευσης στα χωριά του δήμου, είπε:
«Αυτό το έργο θα γίνει. Ο φάκελος είναι πλήρης. Καλώς τα έκοψε η Διαχειριστική διότι θέλει επακριβώς να τηρηθεί η διαδικασία του νόμου και της προκήρυξης. Μόνο που θα πρέπει όταν συνομιλούν με δήμους να είναι πιο σαφείς, για το πότε θέλουν τις αδειοδοτήσεις που ζητούν.
Το θέμα είναι καθαρά τεχνικό. Επειδή πάντως τα χρήματα δεν ήταν πολλά που είχε η Περιφέρεια και υπήρχαν πολλές προτάσεις για έργα, ίσως να βολεύει να κοπούν πολλοί. Για τυπικούς λόγους, κόπηκε το έργο. Πάντως θα μπορούσαμε να μην φτάσουμε εκεί, αν η επικοινωνία με τη Διαχειριστική να είχε διευκρινιστεί πότε θέλουν τις αδειοδοτήσεις. Θα ξαναγίνει προκήρυξη είτε από την Περιφέρεια, είτε από το Υπουργείο και θα το εντάξουμε. Πρόκειται για έργο πρώτης προτεραιότητας αφού μιλάμε για αλλαγή αμιαντοσωλήνων ύδρευσης.
 
 
Πηγή:www.drt915.gr
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια