Back to top
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, 2017 στις 9:12πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Ο Σύλλογος Καντανιωτών Αττικής “Η ΚΑΝΤΑΝΟΣ” εόρτασε τα 35 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο Σύλλογος Καντανιωτών Αττικής εόρτασε τα 35 χρόνια από την ίδρυσή του (1982-2017). Στον κατάμεστο κρητικό χώρο του γνωστού κέντρου “Ομαλός” (Πειραιώς 68 – Μοσχάτο) το Δ.Σ. του Συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο του, κ. Ευτύχιο Καστρινάκη, καλωσόρισαν τους παρευβρισκόμενους. Στην εκδήλωση υπήρχαν ομιλίες, σχετικά με την ιστορία του Συλλόγου και απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον Σύλλογο. Επίσης δόθησαν και τιμητικά διπλώματα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη Βλαχέρνα το αδελφοποιημένο χωριό (από το 2005) με την Κάντανο, παρουσία μάλιστα συμπατριωτών μας, στην εκδήλωση. Ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Ι. Καρούντζος παραλαμβάνοντας τιμητικό δίπλωμα, στο σύντομο μήνυμά του, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο Καντανιωτών Αττικής, ανέφερε πως η Βλαχέρνα και η Κάντανος, συναντήθηκαν στον “δρόμο του πολιτισμού” και θα συνεχίσουν την ωραία αυτή διαδρομή.

Πολύ ωραίο θέαμα και από το γυναικείο χορευτικό συγκρότημα, που με τις παραδοσιακές κρητικές φορεσιές και τον χορό τους, ξεσήκωσαν τον κόσμο. Σε αυτό συντέλεσαν βέβαια και οι τέσσερις υπέροχοι καλλιτέχνες της ορχήστρας, με επικεφαλής μάλιστα Καντανιώτη. 

Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου των Καντανιωτών Αττικής, για την οργάνωση της εκδήλωσης και την φιλοξενία τους.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια