Back to top
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2017 στις 8:48μμ | Κατηγορία: Παιδεία | J.Arkas
8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο – “Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα”

Στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε χθες 28 Νοεμβρίου το 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για τον έλεγχο του καπνίσματος, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το George D. Behrakis Ερευνητικό Εργαστήριο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συνεδρίου Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Παναγιώτης Πετρόπουλος και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Φ .Γκέσουρας και Γ. Σελίμης αντίστοιχα, πολλοί μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα που βραβεύτηκαν και συμμετείχαν στις παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων των σχολείων τους.

 

Με το μικρής διάρκειας κινούμενο σχέδιο με τίτλο “Θέλω να ζήσω” συμμετείχαν οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, το οποίο σεναριογράφησαν, σχεδίασαν και κινηματογράφησαν οι ίδιοι, συλλαμβάνοντας περισσότερα από 1.000 καρέ με την τεχνική stop motion.

 

 

Πηγή: dhmotiko-vytinas.blogspot.gr/

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια