Back to top
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, 2018 στις 4:05μμ | Κατηγορία: Αστυνομικά | Ν.Δ.Κ.
Μπαράζ διαρρήξεων στην Βλαχέρνα!!!

Για μια ακόμη φορά η Βλαχέρνα, μπήκε το στόχατρο των αδίστακτων διαρρηκτών. Σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων, πριν τελειώσει η Θεία λειτουργία, διαρρήκτες εισέβαλαν σε δύο σπίτια (οι οικείοι ήταν στην εκκλησία) και τα έκαναν άνω-κάτω, ψάχνοντας χρήματα και κοσμήματα. Πριν δύο μέρες είχαν ανοίξει και άλλο σπίτι, χωρίς να είναι μέσα άνθρωποι. Ειδοποιήθηκε και έλαβε γνώση ο τοπικός αστυνόμος της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου.  Από τις πληροφορίες μας, η λεία των διαρρηκτών ήταν χρήματα και κοσμήματα.

Δυστυχώς όπως έχουμε ξαναγράψει, τα χωριά και οι κάτοικοί τους, βρίσκονται στο έλεος κλεφτών και διαρρηκτών και βέβαια μέχρι σήμερα, είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε και θύματα!! Διότι οι διαρρήκτες εισβάλλουν όποτε θέλουν σε σπίτια, κατοικίσημα ή μη, χωρίς να φοβούνται, αδίστακτοι και επικίνδυνοι. 

Στην Βλαχέρνα, έχουν ανοίξει πολλά σπίτια, ενώ αρκετοί κάτοικοι έχουν πέσει θύματα απατεώνων. Η ελληνική αστυνομία, με όλα τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτει στην περιοχή μας, δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα περιστατικά. Η πολιτεία (κεντρική διοίκηση, δήμος, περιφέρεια) πρέπει να σχεδιάσουν πιο αποτελεσματική προστασία των κατοίκων των χωριών, διότι έχει χαθεί το αίσθημα ασφάλειας, κυρίως από τους ηλικιωμένους ανθρώπους και αυτό είναι ότι το χειρότερο. Επίσης και οι κάτοικοι πρέπει να παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα (όσο μπορούν) και να είναι προσεκτικοί.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια