Back to top
Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, 2010 στις 11:09μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ-ΨΥΧΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Οι Δήμαρχοι Λεβιδίου, Φαλάνθου και Σκιρίτιδος, αποφάσισαν από κοινού να μην κατέβουν ως συνδυασμός, αλλά ούτε και μεμονωμένα στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, δεν θα είναι υποψήφιοι σε άλλο δημοτικό συνδυασμό. Η πλήρη ανακοίνωσή τους, θα αναρτηθεί αύριο το πρωί από το vlaxerna.gr

Σχόλια
  1. Μεγρέμης Δημήτρης
    5 Οκτωβρίου, 2010

    Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι της Βλαχέρνας,

    Θα καταλαβαίνετε βέβαια ότι η απώλεια για το χωρίο μας είναι μεγάλη. Η απουσία του φίλου Θανάση από τον καταργηθέντα δήμο μας θα είναι αισθητή.

    Βέβαια όλο αυτό θα έχει εκτός των πολλών αρνητικών και ένα θετικό κυρίως παιδαγωγικού χαρακτήρα. Τώρα θα καταλάβουν μερικοί συντοπίτες μας την αξία και την προσφορά του Θανάση του Καβουρίνου.

    Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τώρα πορευόμαστε μόνοι μας και είμαστε έρμαιο όλων των συμφερόντων που θέλουν το χωρίο μας σκουπιδότοπο, βιομηχανική περιοχή κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.. Θα ήθελα να θυμίσω επίσης σε κάποιους πως είμαστε το μόνο χωριό της περιοχής που δεν έχει αναπτυχθεί τουριστικά πλην από κάποιους χώρους εστίασης αμφιβόλου τουριστικού ενδιαφέροντος.

    Ας τα σκεφτούμε αυτά και πολλά άλλα που έρχονται με τον φίλο μας “Καλλικράτη” και χωρίς το φίλο μας Θανάση στο τιμόνι του Δήμου.

    Καλή επιτυχία στα μελλοντικά σου σχέδια φίλε Δήμαρχε. Και εμείς μαζί σου.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια