Back to top
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2010 στις 4:27μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Δημόσια συζήτηση-διαβούλευση με θέμα: «Περιβαλλοντικές προκλήσεις για την πόλη του 2020»

Δελτίο Τύπου 

Η ομάδα “ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΣ” που μετέχει στον συνδυασμό ‘’ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Κουράση , διοργανώνει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης) δημόσια συζήτηση – διαβούλευση,  με θέμα: «Περιβαλλοντικές προκλήσεις για την πόλη του 2020».

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Η ατζέντα των αλλαγών στην πόλη: αστική γεωργία και αναβάθμιση της φύσης. Γιάννης Σακιώτης, Πολιτικός Επιστήμων, Περιβαλλοντολόγος, συντονιστής της  ελληνικής έκδοσης της Κατάστασης του Κόσμου του Ινστιτούτου Worldwatch.

 Το κίνημα των «Πόλεων σε Μετάβαση» ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή. Βάσω Κανελλοπούλου, συγγραφέας, υπεύθυνη έκδοσης του οικολογικού περιοδικού Δαίμων της Οικολογίας.

Κυκλοφοριακό και ανθρώπινο Χαλάνδρι, μια διαμάχη ανάμεσα σε έννοιες φαινομενικά ασύμβατες.  Θοδωρής Μαυρογεώργης, συγκοινωνιολόγος.

Συντονίζει ο Βασίλης N. Κουνέλης (από Βλαχέρνα), μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δ.Σ.Α., υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο Χαλάνδρι. Στην εκδήλωση θα παρέμβει ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια