Back to top
Τρίτη, 26 Ιουνίου, 2018 στις 7:56μμ | Κατηγορία: Παιδεία | J.Arkas
Ανασκόπηση σχολικής χρονιάς: Vytina Robotics
Το βίντεο προβλήθηκε κατά την τελετή αποτίμησης και λήξης της σχολικής χρονιάς 2017-2018 παρουσιάζοντας το έργο που ολοκληρώθηκε από μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικούς του Δ. Σχ. Βυτίνας κατά την ενασχόλησή τους με την εκπαιδευτική ρομποτική.
 
Η προετοιμασία και η συμμετοχή των μαθητών/-τριών σε έναν περιφερειακό (Ναύπλιο) και έναν εθνικό διαγωνισμό (Αθήνα) εκπαιδευτικής ρομποτικής (WRO Hellas), καθώς και στο Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας της Αθήνας (Athens Science Festival 2018), γέμισε τα παιδιά όχι μόνο με γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με τις θετικές επιστήμες, αλλά και με εμπειρίες αξέχαστες και πολύτιμες για όλη τη ζωή τους.
 
Το έργο προετοιμάστηκε στο εργαστήριο ρομποτικής του Δ. Σχ. Βυτίνας εντός και εκτός σχολικού ωραρίου.

Απολαύστε το “Ταξίδι στον… Άρη

 

Μέρος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για το έργο παραχωρήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο  Βυτίνας έως την ολοκλήρωση της φετινής σχολικής χρονιάς από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη.
 
Ελπίζοντας σε συνέχεια των δραστηριοτήτων του εργαστηρίου ρομποτικής για τη νέα σχολική χρονιά βρισκόμαστε σε αναζήτηση υποστηρικτών για υλικά και εξοπλισμό και απευθύνουμε κάλεσμα στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία.
Ο ζητούμενος εξοπλισμός είναι κυρίως lego wedo 2.0.
 
Στηρίξτε μας επικοινωνώντας μαζί μας στα:
–  @primary.school.vytina (facebook)
 
 
Αναδημοσίευση από τη σελίδα του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας: dhmotiko-vytinas.blogspot.com/2018/06/vytina-robotics-2017-18.html
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια