Back to top
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, 2010 στις 10:15πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

 Στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, καλούμαστε όλοι μας να αποφασίσουμε  για την πορεία, του έως τώρα Δήμου μας και βέβαια του χωριού μας, μέσα στο νέο τρόπο διακυβέρνησης  με το σχέδιο «Καλλικράτης».

Προσωπικά, πήρα την απόφαση και κατεβαίνω στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό  του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Παυλή, «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ» με σκοπό την εκπροσώπηση και του δικού μας χωριού μέσα στο συμβούλιο του νέου δήμου Τρίπολης, χωρίς κομματικές γραμμές και άλλου είδους εξαρτήσεις.

Σκοπός της προσπάθειάς μου αυτής, είναι να υπάρχει ενεργή και ζωντανή η φωνή των συμπατριωτών μου μέσα σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν τον τόπο μας, ισότιμα με όλες τις άλλες περιοχές, όπως μέχρι σήμερα.

Να διεκδικήσω ό,τι μας αναλογεί και ότι δικαιούμαστε μέσα από ένα νέο τρόπο διακυβέρνησης της τοπικής αυτοδιοίκησης διαφορετικό με αυτόν που γνωρίζαμε, χωρίς τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τον ίδιο τον Δήμαρχο, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα στο δήμο μας. Γι αυτό, πιστεύω πως  το χωριό μας θα πρέπει να εκπροσωπείται στο νέο δημοτικό  συμβούλιο του νέου δήμου Τρίπολης.

Είμαι βέβαιος, πως όλοι μαζί, με όπλο την πλήρη διαφάνεια, αλλά και πληροφόρηση των κατοίκων, μπορούμε να συνεχίσουμε να προάγουμε τη Βλαχέρνα αλλά και όλα τα «μικρά χωριά», γύρω μας και να τους δώσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και όχι ρόλο κομπάρσου και ξεχασμένου συγγενή.

Με τις όποιες δυνάμεις μου, που με τη δική σας βοήθεια μπορούν να γίνουν μεγαλύτερες, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα μέχρι σήμερα, – όλες τις φορές ως εθελοντής -ώστε να υπηρετήσω τον τόπο που με μεγάλωσε και τους ανθρώπους του, βοηθώντας στο να μην νιώσει κανείς από δω και πέρα «μικρός» απέναντι στους άλλους.

Είναι στο χέρι μας, στη δική μας θέληση, εάν θέλουμε το χωριό μας να συνεχίσει να έχει δυνατή φωνή, να μπορεί να ορθώνει το ανάστημά του χωρίς να φοβάται τίποτα,  χωρίς να εξαρτάται από τίποτα και κανέναν.

Εύχομαι στο τέλος του δρόμου, όλα τα χωριά και κυρίως το δικό μας, να είναι στη θέση που τους ανήκει. Στη θέση του οδηγού και όχι του οδηγημένου.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,

Παναγιώτης Σπύρου Παπαχρόνης

Διευθυντικό στέλεχος ΑΕ στον τομέα της Πληροφορικής & τεχνολογίας,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Τρίπολης

(Εκλογική Περιφέρεια Λεβιδίου)

Και όταν πας στο παραβάν…μην  ξεχάσεις τον Πιτ-Παν !!!

Σχόλια
  1. Κωστας Τσουκαλας
    5 Νοεμβρίου, 2010

    To Pit Pan ποιανου εμνευση ηταν?

  2. Ν.Δ.Κ.
    9 Νοεμβρίου, 2010

    ΤΟ “ΠΙΤ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ “ΠΑΝ” ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ (ΠΑΝΙΤΣΑΣ).

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια