Back to top
Παρασκευή, 24 Αυγούστου, 2018 στις 11:40μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Απολαυστική ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ στη Βλαχέρνα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Βραδιά Παράδοσης στην Βλαχέρνα. Η Τοπική Κοινότητα, ο δήμος Τρίπολης και βέβαια οι εθελοντές που αποτέλεσαν τον βασικό πυλώνα της εκδήλωσης, πρόσφεραν μια αξέχαστη βραδιά στους συγχωριανούς μας και όχι μόνο.

Καταρχήν  ο συμπατριώτης μας καθηγητής Αντώνης Αθ. Κολλιντζογιαννάκης με την εξαίρετη αφήγηση στίχων του Κρυστάλλη και άλλων ποιητών του βουνού και των ποιμένων, αλλά και του τραγοπόδαρου θεού Πάνα, υπό την εκπληκτική μελωδία του ήχου της φλογέρας του Γιώργου  Ι. Καρούντζου, έδωσαν στην έναρξη της εκδήλωσης το στίγμα της παράδοσης, ταξιδεύοντας την σκέψη όλων…

Το ζεστό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους (μεταξύ των οποίων και αρκετοί συμπατριώτες μας, από το εξωτερικό, από Αυστραλία, από Αμερική, από Καναδά, από Κύπρο, Αγγλία, κλπ) έδειξε ότι η έναρξη ήταν ιδανική και η συνέχεια βέβαια πιο εξαιρετική, αφού η συμπατριώτισσά μας καθηγήτρια με ειδικότητα στο χορό Φωτεινή Αθ. Τσαρουχά, για μια ακόμη χρονιά, προετοίμασε τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές χορευτές και παρουσίασε μια μεγάλη γκάμα από χορούς όλης της Ελλάδας.

 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια