Back to top
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, 2018 στις 8:37πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ ΕΘΕΣΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ!!!

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρίπολης που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκε το θέμα: «Τροποποίηση συμφωνητικών μίσθωσης υπαίθριων χώρων όπου είναι τοποθετημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας και λοιπού εξοπλισμού στις Τ.Κ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ». Ο συγχωριανός μας δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαχρόνης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας Δημήτριος Κολλίντζας, ανέφεραν στο δημοτικό συμβούλιο, ότι για να συνεχιστούν οι συμβάσεις μίσθωσης με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, θα πρέπει να υπάρξει έγγραφος όρος στο συμβόλαιο, που να αναφέρει πέραν των άλλων, ότι οι εταιρείες θα πρέπει να ασφαλτοστρώσουν τον δρόμο της Καστανιάς. 

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας Δημήτριος Κολλίντζας, στην τοποθέτησή του, είπε πως τα έσοδα από τα μισθώματα των κεραιών στην θέση Καστανιά, δεν έρχονται στην Βλαχέρνα και ότι πρέπει να υπάρξει όρος στην συμφωνία με τις εταιρείες, που να προβλέπει πέραν των άλλων και την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Η ανταποδοτικότητα των εσόδων, που δεν υπάρχει, οδηγεί το τοπικό συμβούλιο Βλαχέρνας να αποφασίσει αρνητικά για το θέμα, ανέφερε.

Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαχρόνης ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι πέραν της ανταποδοτικότητας των εσόδων των μισθωμάτων προς την Βλαχέρνα, και της αύξησης του ενοικίου (για την μεγαλύτερη έκταση που θέλουν οι εταιρείες), να υπάρξει και ο όρος ότι οι εταιρείες υποχρεούνται να ασφαλτοστρώσουν τμηματικά και στο μέγεθος που αναλογεί στην καθεμιά, τον δρόμο της Καστανιάς. 

Ο Δήμαρχος συμφώνησε και πρότεινε να αποσυρθεί το θέμα και να επανέλθει στο επόμενο Δ.Σ. με νέα εισήγηση που θα ενσωματώνει τις προτάσεις του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Παπαχρόνη και του πρόεδρου της Τ.Κ. Βλαχέρνας Δημήτρη Κολλίντζα. Με την πρόταση αυτή συμφώνησαν όλες οι παρατάξεις, πλην της παράταξης Σμυρνιώτη που πρότεινε μόνο αύξηση του μισθώματος.

Στην δευτερολογία του, ο Παναγιώτης Παπαχρόνης ζήτησε να απαντήσει επίσημα η οικονομική επιτροπή του δήμου Τρίπολης, εάν μπορούν τα έσοδα να πηγαίνουν ονομαστικά στα χωριά που εμπλέκονται, ώστε να σταματήσουν οι εκάστοτε πολιτικοί τα “ταξίματα” προς τον κόσμο (και κυρίως σε προεκλογικές περιόδους), ότι μπορούν τα χωριά να παίρνουν τα έσοδα κατευθείαν!

Καστανιά

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια