Back to top
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, 2018 στις 1:22μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Σε έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Αριθμ. Πρωτ: οικ.  272198/65241/12-10-2018), γνωστοποιήθηκαν οι κενές θέσεις για την χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην Αρκαδία.

Στο δήμο Τρίπολης μεταξύ των χωριών που μπορεί να χορηγηθεί άδεια ίδρυσης φαρμακείου είναι και η Βλαχέρνα, της δημοτικής ενότητας Λεβιδίου. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση στην δημοτική ενότητα Λεβιδίου, μπορεί να χορηγηθεί άδεια ίδρυσης φαρμακείου σε όλα τα χωριά, πλην Λεβιδίου και Κανδήλας που υπάρχουν ήδη φαρμακεία.

Οι αιτήσεις για ίδρυση φαρμακείου υποβάλλονται κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου από 01-11-2018 έως 15-11-2018 ηλεκτρονικά από τον αιτούντα στην ηλεκτρονική διεύθυνση siakotou@arcadia.gr της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Eνότητας Αρκαδίας Τμήμα Φαρμάκων και Φαρμακείων. Σε περίπτωση αδυναμίας του αιτούντος να υποβάλει την αίτηση ηλεκτρονικά, η κατάθεση αυτής γίνεται από τον ίδιο στην ανωτέρω Διεύθυνση. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται εργάσιμες ημέρες και εντός του ωραρίου της υπηρεσίας μας από (07.00-15.00) για να πρωτοκολλούνται αμέσως. Όσες αιτήσεις αποσταλούν πέραν του ωραρίου της υπηρεσίας καθώς και ημέρες αργιών θα πρωτοκολλούνται την επομένη εργάσιμη ημέρα.

Ο αιτών οφείλει εντός μηνός από τη υποβολή της αίτησης να υποβάλει στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας ηλεκτρονικά, ή σε περίπτωση αδυναμίας του ιδιοχείρως, ή με εκπρόσωπο δυνάμει εξουσιοδότησης θεωρημένης σύμφωνα με το νόμο για το γνήσιο της υπογραφής, τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση παύει να έχει ισχύ.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια