Back to top
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, 2010 στις 10:11πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠ.ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που έλαβα από εσάς στις απερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Ευχαριστώ όλους όσοι με τιμήσατε με την ψήφο σας, αλλά και όλους  όσοι δεν επιλέξατε την υποψηφιότητά μου.

Είναι ξεχωριστή τιμή για έναν νέο άνθρωπο, να εναποθέτουν σε αυτόν 419 συνάνθρωποί του την ελπίδα και τα όνειρά τους για τον τόπο τους, και την προσμονή για την παρουσία του χωριού τους στα νέα δρώμενα όπως αυτά εκφράζονται μέσα από το σχέδιο «Καλλικράτης». Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη σημασία  η ψήφος αυτή, γιατί  το 95% σχεδόν των ψήφων έρχονται μόνο από «μικρά» (όπως αρέσκονται κάποιοι κακώς να τα αποκαλούν) χωριά.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το χωριό μου αλλά και για τα υπόλοιπα μικρά χωριά, που με τίμησαν και αυτά με την ψήφο τους στο πρόσωπό μου, Έχοντας ως πρώτο στόχο μου, να μην ξεχαστούν αλλά και για να μην θεωρηθούν από κανέναν «μικρά». Το ότι έχουμε λίγους μόνιμους κατοίκους σε σχέση με κάποια…κεφαλοχώρια, δεν μας κάνει λιγότερο ικανούς, (και αυτό άλλωστε το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 12 χρόνια με την παρουσία του Δημάρχου μας Αθ. Καβουρίνου αλλά και του αντιδημάρχου μας Πάνου Κουτσούγερα).

Οποιαδήποτε ενέργεια από τον οποιοδήποτε που θα θέτει σε αμφιβολία το χωριό μας και τα μικρότερα χωριά, θα με βρίσκει πάντα απέναντι. Γι αυτό λοιπόν καλά θα κάνει να προσέχει όποιος τυχόν σκεφτεί  να πράξει κάτι τέτοιο. Δεν μας  ταιριάζει μας αποκαλούν μικρά χωριά!! Γιατί έχουμε, όπως και φάνηκε τη δύναμη να προταγωνιστήσουμε ξανά στα κοινά του τόπου μας. Η Βλαχέρνα μπορεί και θα πρέπει να διεκδικήσει την υψηλή θέση της όπως τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά και όπως αυτή τέθηκε στις εκλογές που πέρασαν, μέσα στον νέο δήμο. Είναι μια κληρονομιά που είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε. Δεν  έχουμε το δικαίωμα να αποτύχουμε. Μπορούμε να γίνουμε το κέντρο των πολιτιστικών και πρωτοποριακών εξελίξεων  για τον νέο Δήμο, όπως υπήρξαμε πρωτοπόροι και στο παρελθόν. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να διατηρούμε την Βλαχέρνα μας στην πρώτη θέση, από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται ο καθένας μας είτε μέσα στα κοινά, είτε εκτός. Δεν έχουμε το δικαίωμα να κάτσουμε στη γωνία και να λέμε “δεν μπορώ”, Δεν υπάρχει δεν μπορώ…υπάρχει δεν θέλω!!!

Τέλος θα ήθελα να γνωρίσετε πως είναι τιμή μου που κατάγομαι από την Βλαχέρνα Αρκαδίας, μια κοινωνία που επέδειξε ότι εμπιστεύεται τα νέα πρόσωπα και τις νέες ιδέες που αυτά εκφράζουν.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, την Σπυριδούλα Πετροπούλου-Δρακοπούλου και να δηλώσω δημόσια ότι για οτιδήποτε χρειασθεί θα είμαι στη διάθεσή της.

 Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.

 Παναγιώτης Σπύρου Παπαχρόνης

 Διευθυντικό στέλεχος Α.Ε., στον τομέα πληροφορικής και  τεχνολογίας

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια