Back to top
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2019 στις 12:03μμ | Κατηγορία: Εκλογές | Ν.Δ.Κ.
“ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Απάντηση προς αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Παπαχρόνη και πρόεδρο Βλαχέρνας κ. Δημήτρη Κολλίντζα: Η κατάσταση που επικρατεί τα 5 τελευταία χρόνια είναι αληθινή και σας το αποδείξαμε με φωτογραφίες και ντοκουμέντα.

  • Καταρχήν, είσαστε λάθος ενημερωμένοι, διότι ο τότε πρόεδρος (Τάσος Τσαρουχάς) παρέλαβε το χωριό χαρακτηρισμένο ως παραδοσιακό, ενώ χαρακτηρίστηκε επί δημαρχίας κ. Αθανασίου Καβουρίνου και επί προεδρίας κ. Παναγιώτη Κουτσούγερα. Ρωτήστε αυτούς λοιπόν αν συμφωνούν με το παραδοσιακό ή μη παραδοσιακό.
  • Αν εκλέγουμε, σαν τοπική αυτοδιοίκηση του χωριού, την επόμενη μέρα σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία (αρχαιολογική), εφόσον πρώτα γίνει διάγνωση και κριθούν μη νόμιμες οι σιδερένιες μπάρες αυτομάτως θα αντικατασταθούν με την πρόταση της υπηρεσίας. Θα τηρηθούν όλες οι νομικές προδιαγραφές όπου αρμόζει.
  • Από την απόφαση 811/2015 που μας έχετε απαντήσει, το πιο πιθανό είναι να μην έχετε ξαναβρεθεί στο κοιμητήριο του χωριού μας και θυμηθήκατε μόνο να παρευρεθείτε μετά από 5 χρόνια, το έτος 2019 και συγκεκριμένα την Μ. Παρασκευή, για να κάνετε κάποιες «μικροκαθαριότητες» διότι ξέροντας ότι οι Αθηναίοι και οι λείπει συγχωριανοί μας από αλλά μέρη, θα επισκέπτονταν το κοιμητήριο του χωριού μας για να τιμήσουν τους νεκρούς τους. Διαβάζοντας ο ιερέας θυμηθήκατε, αυτήν την ιερή ώρα γιατί σε ένα μήνα θα είχαμε εκλογές να δείξετε το δείξει ενδιαφέρον σας για την καθαριότητα του χώρου αυτού. Πετούσατε τα μπάζα χωρίς να σεβαστείτε το ιερό μυστήριο του  «τρισάγιου».
  • Αφού μας απαντάτε ότι η παιδική χαρά έχει χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” και θα επαναλειτουργήσει, γιατί δεν μας απαντάτε το χρονοδιάγραμμα έχετε; Γιατί δεν φροντίσατε και εσείς με εθελοντικές ή δημοτικές ενέργειες ως τοπική και δημοτική αρχή να συντηρηθεί τα 5 τελευταία χρόνια. Την αφήσατε στο έλεος του θεού, μέχρι που έφτασε η στιγμή το χωριό να μην έχει παιδική χαρά.
  • Κύριε πρόεδρε και κύριε Αντιδήμαρχε, την ημέρα των εκλογών όπου θα έρθει ο κόσμος να ψηφίσει, κάντε τους μια ξενάγηση στους χώρους του σχολείου να διαπιστώσουν οι ίδιοι με τα μάτια τους την τραγική κατάσταση του σχολείου που όλους μας πονάει, γιατί εκεί μάθαμε τα πρώτα μας γράμματα και εκεί έχουμε τις παιδικές μας αναμνήσεις. Επίσης να σημειωθεί ότι οι αποθήκες έχουν γίνει στέκι και σπίτι των αδέσποτων ζώων.
  • Σχετικά με τις κεραίες, το θράσος σας κύριε πρόεδρε ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Αντί να ευχαριστούμε τα γειτονικά χωριά Δάρα, Πράσινο και Παναγίτσα τους απειλείται ότι αν φανερώσουν την αλήθεια για το ποιος εγκατέστησε και συντηρεί το σταθμό όπου εκπέμπει σήμα, θα τους διώξτε από το βουνό σας. (Σας ενημερώνουμε λοιπόν κ. Πρόεδρε ότι το βουνό είναι κρατική περιουσία και όχι δική σας).
  • Μας απαντήσατε ότι επί της θητείας σας έχουν γίνει χαλικοστρώσεις και επιδιορθώσεις, στους αγροτικούς δρόμους του κάμπου. Σε ερώτηση των αγροτών, στην ομιλία του Δημάρχου σας κ. Δημήτρη Παυλή, γιατί οι δρόμοι δεν είναι προσβάσιμοι, ζητήσατε κ. Πρόεδρε να απαντήσετε εσείς επί του θέματος. Απαντήσατε λοιπόν ότι: «ό,τι προσπάθειες για βελτίωση και συντήρηση των δρόμων, βρίσκατε εμπόδιο στον Τ.Ο.Ε.Β.. Πώς ξαφνικά, την επόμενη ακριβώς μέρα παραπέμψατε τον Τ.Ο.Ε.Β. και δια μαγείας εμφανίστηκαν τα μηχανήματα κει πραγματοποιήθηκαν εργασίες;
  • Κλείνοντας, κ. Παναγιώτη Παπαχρόνη εσείς πράγματι κρατάτε τον ήπιο κλίμα και αυτό σας τιμά. Ενώ κάποιοι άλλοι όπου τους στηρίζετε, γιατί απειλούν 3 άτομα από το χωριό, την επόμενη μέρα αν εκλεγούν; Το ένα το έχει αναφέρει. Να μας πει ποια είναι τα άλλα 2.

      Μετά τιμής

         Κολλίντζας  Βαγγέλης

         Τσαρουχάς  Τάσος 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια